Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genellikle öyle sitelerde hesaplar gidiyor kalıcı olarak gelmiyor çünkü ilk eposta falan diyorlar öyle bir şey yok bir süre sonra şifre değişiyor giremiyorsun bile
ucuza premium satan sitelerde çalıntı hesaplar satılıyor yani hesabın sahibi oyunu bırakmışsa o hesap sende kalıcı kalabilir ama asıl sahibi oyunu aktif olarak oynuyorsa ve hesabının çalındığının farkına varırsa e mail ve şifreyi değiştirebilir onun bilincinde olarak al yani
ben zamanında itemciden atlmıştım hala satan varmı bilmiyorum e postasıyla her şeyiyile 18 tl ye mi ne almıştım bakabilirsin bahsettiğim yıl 2014 felan
ucuza alcam diye 20 30 tl para veriliyor fakat düzgün bir yerden almazsan gireceğin çoğu sunucudan banlı oluyosun bence orjinal olarak almalısın kendi e postan üzerine
Birtane adam preburada dan al demiş ama bence hiçbir siteden alma ben de preburada dan almıştım şifresi değişti yalancılar dolandırıcılar hepsi bence premium alma alıcaksanda mail değişen den al