Onaylı Üye
teşekkür ederim tavsiyen için.Rival 3 veya HP Omen alınabilir. Buradakilerin dışında kendi kullandığım mouse olan MSI Clutch GM11 olabilir. Mousedan memnunum, tavsiye ederim.
sadece drag click yapmıyacağım ama şimdiki mousemi satıp drag click için alabilirim. Yada arkadaşımdan ödünç alabilirim.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapSmx-g38 bu mause çok güzel drag click yapıyo youtubeden bakabilirsin
fikrin için teşekkürler. Zaten razer bir marka istiyordum fakat bazı kişiler bloody a60 dı heralde onlarla butterfly drag click falan yapıyordu. O yüzden konu açma kararı aldım.razer deathadder al elite olanını da alabilirsin minecraft ta en güzel kullanıslı mouse razer deathadderlar
sadece jitter click yapmıycam ama fikrin için teşekkürlerrazer deathadder chroma öneririm zamanında bununla iyi jitter click yapıyorduk
click olarak ta güzel buttefrfly falan da yapabilirsnisadece drag click yapmıyacağım ama şimdiki mousemi satıp drag click için alabilirim. Yada arkadaşımdan ödünç alabilirim.
Post automatically merged:
fikrin için teşekkürler. Zaten razer bir marka istiyordum fakat bazı kişiler bloody a60 dı heralde onlarla butterfly drag click falan yapıyordu. O yüzden konu açma kararı aldım.
Post automatically merged:
sadece jitter click yapmıycam ama fikrin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?