Video Deil Eğlencesine OynayacağızBen Belki gelebilirim bu olay konuşarak felan mı olacak yani Video felanmı çekiceksin?
Hm gelirim muhtemelen Server Hamachili diye umuyorum ve seslimi oynanıcak ?Video Deil Eğlencesine Oynayacağız
Cs Go Yok bişey yok ne yapacaksın en azından mc de hayal gücüula sende takmışın mc yehey allahım Mayıngıraf
Server Hamachili Açıcam veya açmayı bilen arkadaş açabilir bende net kötü olabiliyor lag girebiliyor Ve Sesli oynanacakHm gelirim muhtemelen Server Hamachili diye umuyorum ve seslimi oynanıcak ?
bende csgo warzone var sansımada tbe ahck kapanmış csgoya mp5 guncellemesı geldı yaCs Go Yok bişey yok ne yapacaksın en azından mc de hayal gücü
Ben açmıştım server dosyaları vardı sonra sildim daha oynamam diye.Bilmem yeniden kurarmıyım siz kurarsınız mümkünse ne aracılığıyla konuscaz Discord Skype TeamSpeak ?Server Hamachili Açıcam veya açmayı bilen arkadaş açabilir bende net kötü olabiliyor lag girebiliyor Ve Sesli oynanacak
Herşey Olur Fark Etmiyor Bana Kişi Gelmesse 2 Miz Oynarız Reis Ama Kalıcı Olman GerekBen açmıştım server dosyaları vardı sonra sildim daha oynamam diye.Bilmem yeniden kurarmıyım siz kurarsınız mümkünse ne aracılığıyla konuscaz Discord Skype TeamSpeak ?
Olurum sıkıntı yokHerşey Olur Fark Etmiyor Bana Kişi Gelmesse 2 Miz Oynarız Reis Ama Kalıcı Olman Gerek
Fark etmez neyden konuşacağız özele gelde bi detaylı konuşalımOlurum sıkıntı yokBenim dünya var 1 tane istersen atayım oradan devam ederiz veya en baştan sıfırdan ?
Günlük Aktifliğin? Ve Pre Var Mı?@OrhunYasar Gelebilirim Müsait Olduğum Sürece ?
Her Gün Olmaya Bilirim Olduğum Aktiflik Süresi 12 Saat Prem VarGünlük Aktifliğin? Ve Pre Var Mı?
Yaş kaç ? belki gelirim ben de
Konuyu açanakime soruyon mübarek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?