Doğruda cs gomuz yok bişeyimiz yok en azından mc de hayal gücüBırakın Şu Berbat Oyunu Zaten Modasıda Geçti
Aslında Doru Söylüyon Cs pubg gta 5 yokDoğruda cs gomuz yok bişeyimiz yok en azından mc de hayal gücü
Oyuna niye berbat diyorsun kardeşim ? Sırf sen oynamıyorsun diye berbat mı oldu oyun ? Oyunu sevmemen kimseye karışma hakkını vermez sana. Adam severek oynuyor niye brakın diyorsun ?Aslında Doru Söylüyon Cs pubg gta 5 yok
yaş kaç ve mic varmıdır reis ?Oyuna niye berbat diyorsun kardeşim ? Sırf sen oynamıyorsun diye berbat mı oldu oyun ? Oyunu sevmemen kimseye karışma hakkını vermez sana. Adam severek oynuyor niye brakın diyorsun ?
Modası falan de geçmedi ayrıca.
Ek olarak yorum kasıyosun şuan yapma
Konuya gelecek olursak aternos server kuracak birisi varsa pm atsın gelirim
evt bilader ulan şuraya gelip boş yorum kasmaya geliyosunuz hala minecraftmı oynuyor bu andaval diyosunuzda ulan zaten koca başlıkta minecraft yazıyor hiç gelme daha iyiHala Minecraft mı
aynen birde aternos.org var ordan plugin de kurabilirsin ücretsiz hesapta 1.5gb ram oluyoserverpro ya kayıt olup kurabilirsin minecraft serverini
ücretsizdir
tek sıkıntısı serveri açmak için bazen 10 15 dk beklemen gerekiyo ayrıca her 1 saatte bir siteye girip serveri yenilemen gerekiyo(yenilerken oynayabiliyosun)
1:Velet OyunuOyuna niye berbat diyorsun kardeşim ? Sırf sen oynamıyorsun diye berbat mı oldu oyun ? Oyunu sevmemen kimseye karışma hakkını vermez sana. Adam severek oynuyor niye brakın diyorsun ?
Modası falan de geçmedi ayrıca.
Ek olarak yorum kasıyosun şuan yapma
Konuya gelecek olursak aternos server kuracak birisi varsa pm atsın gelirim
tm krdş o zaman sen hala oynama oky ?1:Velet Oyunu
2:Modasını Ayakta Tutan Yotuberlardır
3:Modasını ayakta tutan youtube lardır
4:Zamanında bende oynadım Ama Artık benim gibiler azaldı Hertarafı hile doldu !!!!
1- Velet oyunu falan değildir,aksini iddia eden velettir.1:Velet Oyunu
2:Modasını Ayakta Tutan Yotuberlardır
3:Modasını ayakta tutan youtube lardır
4:Zamanında bende oynadım Ama Artık benim gibiler azaldı Hertarafı hile doldu !!!!
adam haklı abi hile platformunda hileden şikayetmi ediyon1- Velet oyunu falan değildir,aksini iddia eden velettir.
2-Modasını ayakta tutan sadece youtuberlar değildir,gir hypixele oyuncu sayisi 10k dan asağıya inmiyor üstelik bu sadece hypixel in istatistikleri ki offline oynayanları saymıyorum gerisini sen düşün
3- Hile platformunda hileden şikayet etmen garip
faceden başka bişey varmı reisadam haklı abi hile platformunda hileden şikayetmi ediyon
minecraft candır yaşım 23 oynarım 30 olsa yine oynarım onun yeri çok başka hele skyblock yada mod vs olunca ayrı bi güzel konu sahibi dostum bana faceden ulaş seninle survival deilde korku mapı parkur mapı oynarızfb.com/askin.hafizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?