Minecraft Şiddet Unsuru Haberlere Çıktı [Eski]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
:yazı:
(Amacım Minecraft'ı Korumak Deil Sadece Bir Bakın Dedim Canım Ülkeme <3 Kilit Ve Uyarı Yersemde Boşverin :D )
Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar Ben Dj Dikkat Tarih 2015 De Minecraft Şiddet İçeriyor OMG Kan Wahşet Dehşet Polis Herşey Neyse Evet Minecraft şiddet İçeriyor Diye Oyunu Sosyal Politikalar Bakanlığı İncelemeye Aldı. Hızla Devam Edelim.
:video:
:not:
Videoyu İzleyecek Arkadaşlar Size Söylediğim Saniyelere Bakın.
1- 0:21 - Bu Aptal'lar Yüzünden Oyun İnceleniyor ''Kısacası Ölecen Vuruyor Düşüyor Ooww Kan''

2- 0:26 Bu Çocuğa Dikkat

3- 0:37 - O Yandaki Video Hexxit Videosu Bulursunuz :D Adamlar Başka Video Bulamamışlar.

4- 0:41 Adam Haklı Beyler

5- 1:01 - Lego Diyor Minecraft İle Lego Ne Alaka :D (Lego Hiç Oynamadım Alakalıdır Belki)

6- 1:22 - Ekonomi Diyorsun Hediye Çeki Kupon Diyosun AlışVeriş Sitesinde Harcıyor Diyosun Öle Bi Site Yok Bırak Siteyi Hediye Çeki Ne Alaka

7- 1:42 Bu Kadın Araba Var Diyor Adam Öldürünce Yıldız Alıyon Diyor Polis Takılıyor Peşine Diyor Gta Del Bu Minecraft

8- 1:54 Konuşan Çocuğun Yanındaki Çocuğa Bakın ''Vayy Canınaa''

9- 2:02 ''Peki Kan Varmı.'' ''Evet Kan'da Var.'' Ulan Redstone Kanmı Oluyor. Hemen Bu Oyunda Kan Var Diyeyimde Kötüleyeyim Bu Oyunu Eheuheueheu

Ultra Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu baya eski bir haber çok çok önceden çok saçma şeyler haber bulamayınca böyle şeylere yöneliyolar ona bakılırsa kaç oyunda kan var ? bide bu oyundakine kan diyorlar ciddimisin sen

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bu baya eski bir haber çok çok önceden çok saçma şeyler haber bulamayınca böyle şeylere yöneliyolar ona bakılırsa kaç oyunda kan var ? bide bu oyundakine kan diyorlar ciddimisin sen
Güzel Ülkemin Fakir Beyinleri <3

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Çok Saçma Ozaman WolfTeamı Counteri'fln yasaklayın Yiyosa!
Hem MC'de Kan Bile Çıkmıyor QWE:QWE:QWE:QWE

I'll be fine ♥
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bunu çok iyi hatırlıyorum :D En çok da kılıç meşale satılıyor diyen kadına haykırdıydım

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Editörler Konuma Yorum yaptı çıldıvıcvoyum neyse minecraftta kan vardır adam öldürünce yıldız kazanırsın mafya babası yani polat alemdarsın aslında oyunda sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...