Minecraft Sonoyuncu hilesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende araştırmıştım şuan güncel olarak sanırım sonoyuncuda veya craftrisede çalışan hile yok youtubedekilere güvenmeni tavsiye etmem sebepsiz yere biri birine bedava hile vermez

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
2 Ay öncesine kadar 3 çeşit paralı/ücretsiz hileler mevcuttu.
Hepsi birbirinin src si üzerinden yapılmışlardı zaten.
SonOyuncu ufacık bir güncelleme ile src yi fixledi ve hileleri yapanlar hazır src kullandıkları için güncelleyemediler.
Craftrise için farklı ücretli hile çıkacak haberleri var öncesinde olan bir hile, ancak kendin bulmalısın linkini atamam.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
usta benim var reach fakat paylaşmak veya satış yasak forumda o yüzden satmıyorum eğer anti-cheat gizlemme diyorsan eski taktikleri vericem fix yemediyse dene launcher jar var orda örnek hile huzuni jarı launcher.jar yapıcan sonra launcher acıldımı zarten huzuninin lobiSi gelcek fix yedimi bilmmiyorum

Banlı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
İşte sitede şu anda çok iyi çalışan bir tane var, sekmede sabitlenmiş konularda

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Maalesef şu cr le so nun içine reach killaura ile giremiyoruz ya bulan veya yapan varmı hiç ?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Maalesef, çok zor bulursun fakat bazı youtube kanalları discord üzerinden reklam falan izleyerek kendisine yorum yaptırarak hileleri verdiğini söylüyor, biraz araştırıp bulabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka skywars içinse 1-2 tane makro var elimde ama şuan bi tanesinin clickerini açtığında kapanıyor nedense

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
cheat engine ile 4 7 ve 10 block reach antiknockback gibi hileler yapabilirsin ama sonoyuncu artık cheat engineyi tespit etip ban atabiliyo die biliyorum bide suncheats var ama oda paralı reach antiknockback ve aimbot hileleri var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...