aternos güzel de ping yapıyo bide birkaç mod kurulmuyoAternos derim başka birşey demem
2020=Hamachi=Çöp
Bende hep açardım fakat Türknete geçtim. Şimdi kurduğum sunucuları göremiyorlar statik ip ile alakalı olabilir.
Aternos 1gb ram veriyor buda aşırı kastırıyor ve ek olarak çoğu plugin yok olanlar başka plugin istiyor ama o pluginlerde yok aternosdaAternos derim başka birşey demem
2020=Hamachi=Çöp
Eminim ipmi sabitledim portda sıkıntı yok güvenlik duvarı kapalı değil ama kapalıda denedim kapalı olmasa bile izin verdim hepsinestatik ip ve port ile alakalıdır
güvenlik duvarınında kapalı olduğuna emin olun
Aternos 1gb ram veriyor buda aşırı kastırıyor ve ek olarak çoğu plugin yok olanlar başka plugin istiyor ama o pluginlerde yok aternosdaaternosu deneyebilirsin ama ping yapabilir
ipimi sabitliyorum ama ondan değilBende hep açardım fakat Türknete geçtim. Şimdi kurduğum sunucuları göremiyorlar statik ip ile alakalı olabilir.
ne yazikki bu sorunu çok yaşan var ama daha bir çözüm bulunamadıaga maalesef bilmiyorum İnşallah çözmüşsündür
Aternos 1gb ram veriyor buda aşırı kastırıyor ve ek olarak çoğu plugin yok olanlar başka plugin istiyor ama o pluginlerde yok aternosdaHamachi yerine aternos kullanabilirsin bu sıralar Hamachide çok sıkıntılar var.
Aternos 1gb ram veriyor buda aşırı kastırıyor ve ek olarak çoğu plugin yok olanlar başka plugin istiyor ama o pluginlerde yok aternosdaAternos diye bir sağlayıcı var ve ücretsiz. hayır ben hamachi ile açacağım diyorsanız orası biraz sıkıntılı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?