Plugin paketi dizmem konusunda yapamadığım yerlerde yardımcı olacak bir ekip arkadaşı arıyorumtam olarak ne için yardıma ihtiyacınız var?
Discorddan ulaşırsan konuşabilirizSon zamanlarda mc sunucularından uzaklaştım ama yinede bi yardımım dokunursa diye bakacam.
discorddan ulaşırmısıneskiden cok oynardım eski sunucular vardı bilgim var yardımcı olmaya calısırım
Plugin paketi yapımında yardım arıyoruz tek başıma uğraşamıyorumtam olarak ne için yardıma ihtiyacınız var?
Evet para ile yapmak istediğimi yapamayacak adamlara mı yaptırayım haklısın ki ben sunucunun yönetiminde birlikte çalışabileceğim birisini arıyorum para falan çok dert değildostum para ile yaptırabilirsin.
Discorddan ulaşablrsn konuda yazdımyardim etmek isterim nasıl ulaşa bilirm sana
sadeçe bana yapmak istediğin bulidi göster (fotoğraf) onu yapalım yardım yapmak isterim sana
Discorddan ulaşabilirsin tekrardan teşekkürlerPaperda biraz deneyimim var, ulasirim
başlangıçta emek skyblock olacak daha sonra 1.16 towny gibi şeyleri yapacağımknka eyer düzgün bi sunucu ise oynamaya gelebilriim zevkli olur
Discord verirsen bende ulaşabilirim sorun yokPaperda biraz deneyimim var, ulasirim
tamamdırtamam yardıma geliyorum beni de built yapacak gruba yaz +1
Evet herşeyi discordda konuşuruz1 imalat şamaları vaya cap ları discord tanımı konuşulacak 2 yoksa burdan mı 3 vb rek veya yapı tarzıney olaçak vb ne olmasını itiyorsun kafan da bişey varmı tarz olarak? (düzelme)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?