Seçkin Üye
Fiyat ne kadar ?selamlar herkese minecraft sunucum için Scripter/Pluginer arıyorum, paket hazır sunucu var ancak istediğim değişiklikler - sorunları tam olarak çözemiyorum bu konuda yardım lazım, daha önceden sunucu işleriyle ilgilenmiş veyahut sc-pl işlerine kafa yormuş bilgili birileri varsa discord adresimden benimle iletişime geçebilirler, teşekkürler.
discord:Jegy911#9836
dc adresin yanlış öncelikle ulaş bana dc denselamlar herkese minecraft sunucum için Scripter/Pluginer arıyorum, paket hazır sunucu var ancak istediğim değişiklikler - sorunları tam olarak çözemiyorum bu konuda yardım lazım, daha önceden sunucu işleriyle ilgilenmiş veyahut sc-pl işlerine kafa yormuş bilgili birileri varsa discord adresimden benimle iletişime geçebilirler, teşekkürler.
discord arkadaşlık isteği attım konuya yardımcı olmak için dm den mesajını bekliyorumselamlar herkese minecraft sunucum için Scripter/Pluginer arıyorum, paket hazır sunucu var ancak istediğim değişiklikler - sorunları tam olarak çözemiyorum bu konuda yardım lazım, daha önceden sunucu işleriyle ilgilenmiş veyahut sc-pl işlerine kafa yormuş bilgili birileri varsa discord adresimden benimle iletişime geçebilirler, teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?