Uzman Üye
kanka bende 1.7 de açmaya çalıştım yine çöktü nasıl halledicezüst sürümlerde çöker normal ben1.7 de kullanıyorum sıkıntısız sanada tavsiyem sürüm düşür
reis sonoyuncu dada çöküyor neden acaba ??üst sürümlerde çöker normal ben1.7 de kullanıyorum sıkıntısız sanada tavsiyem sürüm düşür
Üst sürümlerde sıkıntı çıkarıyo.vape lite kullanıyorum ve 1.8.9 sürümünde sıkıntısız çalışırken 1.16 gibi sürümlerde hileyi açarken çöküyor sitesinde 1.16 ve daha yüksek sürümlerde kullanılabileceği yazıyor ama çöküyor yardım edebilecek varmı? DC adresim LastPlayer#5204
sonoyuncu & craftrise ta dll injection yaşanınca otomatikmen çöküyorreis sonoyuncu dada çöküyor neden acaba ??
tam olarak ne yazsam çıkar reis ?sonoyuncu & craftrise ta dll injection yaşanınca otomatikmen çöküyor
ama bunun için çeşitli bypasslar var onları araştırabilirsin.
valla hiç bilmiyorum o konuda fazla yardım edemem belki paralı undetected kernel injector kullanırsan olur.tam olarak ne yazsam çıkar reis ?
dll sini nerden bulucam hocam ?valla hiç bilmiyorum o konuda fazla yardım edemem belki paralı undetected kernel injector kullanırsan olur.
üst sürümlerde çöker normal ben 1.9 oynuyorum çökerse düşür kankavape lite kullanıyorum ve 1.8.9 sürümünde sıkıntısız çalışırken 1.16 gibi sürümlerde hileyi açarken çöküyor sitesinde 1.16 ve daha yüksek sürümlerde kullanılabileceği yazıyor ama çöküyor yardım edebilecek varmı? DC adresim LastPlayer#5204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?