Minecraft VapeV4 Vulcan Bypass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba. Elimde VapeV4 var ama pek bir ayar yapmadım. Scaffold ve mümkünse reach ile killaura için Bypass yapmam gerek. Config'i olan varsa atarsa iyi olur.
Discord: reina.cc.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
2 şansın var aslında aşşağıda belirticem ama ondan önce merryz vape hilesini tanıtan isimlerden birisi forum konusu(buradan bahsetmiyorum) var elinde youtubeden kanalına bakarsan config formuna ulaşabilirsin sunuculara göre legit blantant ayarları var paylaştığı içerik yabancı olsada kendisi türk türkçede iletişim kurabilirsin bir sorun yaşadığında dcsine girip bakabilirsinde.
bunun dışında killaura kullanamazsın artık hemen ban yersin bunun yerine
1)auto clicker aim assit birlikte olarak kullanıyorsun ve reach içinde ban riski az olan backtrack var illaha reach olsun diyorsanda 3-3.2 %50 chance yapman lazım ama açıkcası backtrack ban yeme ihtimalin daha az ve daha uzaktan vuracak şekilde ayar yapabilirsin ayarları var dediğim gibi konuya gidebilirsin.
reach kısmı belli ama killaura yerine bir diğer seçenek silentaura var normal auto clicker olarak kullanmaktan farkı adamlara geldiğinde sadece tıkladığında vuruyor ve en önemlisi belirli bir açı ayarı var bu açıda kafasını döndürüp karakterin kendisi vuruyor yani detaya girmem gerekirse sen açıyı 360 yaptın diyelim önüne bakarak tıklamaya başladığından silentauradan dolayı f5ten bakarsan görürsün önüne bakarken kafan dönüyor ve adama vuruyorsun tıkladığın yer açı içinde olduğu sürece adam imleçte olmasa dahi hile otomatik vuruyor adama.

hilenin ayarına bakarken killaura için kullanmak yerine bunları kullan bedava hiledeki killaurayla bir farkları yok artık onların duvar içinden vurur her zaman ve pat anında ban yersin yemezsende 5 dakika ömrün var ben aim almakla uğraşmak istemiyorum dersende silentaura en rahatı olacaktır 1v1 duelloda silentaura için menzilini ayarlarsın legit ayarlardan sonra tekrar kontrol etmen için diyorum kendine uyanı daha net anlar oynarsın.
Kendi hilemi satalı çok oldu ondan direkt ayar atamıyorum ama özü böyle.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim ama bir şey soracağım bende çoğu modüller gorunmuyor (blatant olanlar) ama ayarlarda blatant yok yani blatant kısmı etkinleştirilmiyor bu benden kaynaklı mı yoksa güncelleme geldi ve blatant modüller kalktı mı? Birde config nasıl ekleyebilirim merryzz'in configlerini gordum

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teşekkür ederim ama bir şey soracağım bende çoğu modüller gorunmuyor (blatant olanlar) ama ayarlarda blatant yok yani blatant kısmı etkinleştirilmiyor bu benden kaynaklı mı yoksa güncelleme geldi ve blatant modüller kalktı mı? Birde config nasıl ekleyebilirim merryzz'in configlerini gordum
girmediğimden bilgisayara göremedim mesajını kusura bakma lütfen öncelikle
blantat kaldırılmadı sadece menüye geldiğinde combat blantant render utility gibi seçenekler var vape v4 başlığı altında olması lazım oradan blantatı etkinleştirip deneyebilirsin.
Sitedeki legit config için o ayarları tek tek yapıyoruz aslına bakarsan bunun dışında configi güncel paylaşanlar olduğu için profile kısmından yüklüyoruz.
profiles menüsünde kendi configlerinin olduğu yerde yani (default vardır başka eklemediysen) öncelikle oradan ayar yapıp sitedeki kısımdan seçtiklerini tek tek kaydetmeni öneririm bir defa uğraşıyorsun zaten bunun dışında o menüde dünya simgesi mi ne var değiştirmedilerse değiştiysede browse public yazıyor olması lazım her neyse oradan gidip config yüklüyorsun server ismini aratırsan karşına çıkar girdiğinde indirme sayısı olsun beğeni sayısı olsun zaten sana yazar ondan sonra yüklediğin configi profiles menüsünden seçip oynuyorsun nedir ayarı yapılmış modülleri kendin açıp öyle oynuyorsun tabi ve kendi başlarına herkes kendisine uygun modu belirli tuşa atar o yüzden kontrol tuşları kullandığın tuşta var mı diye bakmanı öneririm örneğin ben scaffoldu x te kullanırdım tuş boşta diye.
örneğin koşma tuşum ctrl yerine xte olsaydı hilede seçili olduğu için xte koşma çalışmayacaktı o yüzden yüklediğin hilenin kısayollarınada bir göz gezdirmen gerekiyor fly gibi tuşlar özellikle çünkü yanlışlıkla açıp 3 4 defa gitmeye çalıştığın an server sana ban atabilir gibi riskleri de var.
her neyse configler dediğim gibi aratıp oradan bulabilirsin bazen sunucu kısaltması kullanmış olabilirler banlanmadan oynamak istiyorsan legit yazanlardan kullan blantant seni kolaylıkla banlatır ilk oyundan bile yiyebilirsin zaten en fazla 3 4 oyun dayanır.
hypixelde skywars ya da bedwars oynayacaksanda raven ss diye bir config vardı sanırsam onu bi kontrol edebilirsin diğer cpnfigler dışında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...