Minecraft

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Click hilesi varmı oto tıklama mause için

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Minecraftta online Serverlerı Nasıl Görüyoruz Kolay yoldan ve Minecraftı nerden indirmek en iyi yer olur site atabilirmisiniz ?

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Optifine ile entegreli birkaç sürüm vardı diye hatırlıyorum. Eskiden skywars oynarken kullanırdım. Optifine desteğini yeni sürümlerde kesti diye biliyorum.
Post automatically merged:

Makrolu bir oyuncu faren var ise makro atayabilirsin. YouTube'da bir çok video var bununla ilgili.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
free auto clicker diye bir şey vardı zamanında bi bakın

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
peki minecraftı en iyi nerden indirebilirim ? indirdikten sonra serverları nerden bulabilirim herhangi bir sitesi varmı buna ait ?

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
peki minecraftı en iyi nerden indirebilirim ? indirdikten sonra serverları nerden bulabilirim herhangi bir sitesi varmı buna ait ?

Minecraft artık ücretsiz olarak oynanılamıyor maalesef. Oyunun premium versiyonunu satın almak zorundasınız. Microsoft Store ya da resmi sitesi olan minecraft.net aracılığıyla oyunu satın alabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Minecraft artık ücretsiz olarak oynanılamıyor maalesef. Oyunun premium versiyonunu satın almak zorundasınız. Microsoft Store ya da resmi sitesi olan minecraft.net aracılığıyla oyunu satın alabilirsiniz.
ücretlimi oldu minecraftta bak bu kötü oldu sadece online serverlara girmek mi ücretli yoksa tek girsen bile ücreti varmı ?

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ücretlimi oldu minecraftta bak bu kötü oldu sadece online serverlara girmek mi ücretli yoksa tek girsen bile ücreti varmı ?

Tek başınıza survival oynamak için bile premium versiyona sahip olmanız şart. İnternet üzerinden sakın torrent ya da crackli bir şekilde indirmeye çalışmayın. Ortalık trojan ve virüs kaynıyor. Eskiden orijinal olmasa bile oynanabiliyordu fakat Mojang detaylı bir temizlik ve lisans hakkıyla orijinal olmayan bütün sürümleri piyasadan kaldırdı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
makro kullan basit ve kullanışlı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Youtubede bi kanal vardı delizebra diye o paylşaıyodu kapandım bilmiyorum istersen gir bak

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...