Uzman Üye
sadece aim istiyorum o kadar xdneden ki hazır client ler var zaten ne uğraşıyorsun
bu konuda bilgili gözüküyosun biraz yardımcı olurmusunuzAim Kendine Kitlenmesini İstiyorsan Vb Net de Biliyorsan Çok rahat yapılır fakat Onu Koruma eklemek zor Hileni Yaparsan Sunucuya Girdiği Gibi Ban Yeme Olsalığı Var Onu Da İnternetten Bakıp yapabilirsin İyi Günler
Vb De Çok Bilgili değilim ama Sana Şöyle Anlata Bilirim Açmak gerekirse Hilede Bypass Olur Ki Sunucya Girdiğinizde Sizin Bir Client Aracılığla Girdiğinizi Anlamasın mesela bu bypass da Sizi client siz gösterebiliyor yada Buna Benzer Bypass lar var İnternette Dolaşıyor Bence Sizde O kadar bilmiyor değilsinizde Sene 2020 artık büyük sunucular Bu clientlere karşı önlemler alıyor Ayda 560 tl ödeyen serverlar var hatta bunun için yani önerim uğraşmak yerine bedava clientler indir Meselasadece aim istiyorum o kadar xd
Post automatically merged:
bu konuda bilgili gözüküyosun biraz yardımcı olurmusunuz
içinden seçip alamıyor musun XDneden ki hazır client ler var zaten ne uğraşıyorsun
hamachi demişimHamachi denesene yeni sürümlei var fazla belli etmeden oynarsan sıkıntrı olacağını düşünmüyorum
kodları biliyomusunvbden çok rahat raech kodlanıyor boşver aimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?