yani sana görede mining devri bitiyor bu sene içinde öyle mi ?artan enerji maliyetleri (global) kazım hızları genel olarak düşürülecek diye biliyorum coinlerde. Çin merkezli kazım yapan santraller ABD ye taşındı birde . Bu da büyük bir haber cünkü enerji devi çin bile bu enerji yüküne katlanamadı . Sorun olursa bilgim dahilince cevaplayabilirim dostum
risk işi yani kısacaKaım hızı vesaire sınırlandırıldı ve yakında vergilendirilme düşünülüyor ama yinede yapan tanıdıklarım bırakmayı düşünmüyor
Risk almadan başaramazsınrisk işi yani kısaca
Kripto her zaman içerisinde yüksek miktarda risk barındırıyor zaten.. Mining biter mi bitmez mi buna kimse kesin bir şey diyemez bir bakmışsın bitmenin aksine çok daha popüler olmuş ve kazancı artmış.risk işi yani kısaca
dediğiniz her şeye katılıyorum bence eth 2.0 ile geçiş ile altcoinlerde biraz az kazanım olur ama bu ilerde kendini toplayıp daha da kazançlı iş olabilir ve bilginize amazon japonyadan kart almayın yada aldırtmayın garantisi yok genelde bir kaç site paylaşmak yasak diye söylemem amazonun bütün ülkelerini karşılaştırıp kart fiyatlarının hangisi ucuz ise ordan alabiliyorsunuz minik araştırma ile bulursunuz hocamhocam minig öyle hemen hadi bitiriyoruz bitti diyince bitmiyor tüm sistem bu şekilde kurulu kurulu sistemi değiştirmek çok zaman alıcak öyle bi anda suyu kesilip bitmeyecek esktra olarak eth için bu durum geçerli diğer altcoinler için böyle birşey yok eth oldu ki yarın bitti kazım yok artık komple stake gider başka coin kazarsın 3 değilde 2 kazanırsın şuan zaten herkes dual minig yapıyor eth kazançları çok düştüğü için fakat artmayada başladı kendi bütçene göre bi istastik hazırlıyıp kazançları minumunda tutarak bi tablo yap en fazla 1 yıl amaorti süresi olan bi rig diz bence newgg,amazon japonya gibi yurt dışı sitelerinede bakmayı unutuma kart alacağın zaman sabır ederek çok uyguna kart düşüre bilirsin tabi hoşdolar euro uçtu gitti ne kadar uygun olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?