Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mining olayı kökten biter mi, düşünceleriniz nedir?
aga valla sana şunu söyleyeyim Türkiye gibi bir ülkede değilsen elektrik fiyatı az olan bir ülkedeysen kârlı türkiyede mining yaptığın zaman gelirin 40-50ı elektiriğe gidiyor 50-60 sana kalıyor tabi bu mining yaptığın ekran kartının gücü vs bunlar da etkiliyor bunu Irak, İran gibi ülkelerde fiyatı düşük olduğu için orda 90 95i sen kazanıyorsun dolar bazından konuşuyorum ülkemizde kwh ücreti 0.88 kuruş google'da yazıp bakarsan bazı sitelerde fiyat vs öğrenebiliyorsun kaç hash kazdığını ekran kartının ne kadar w kullandığını birde kwh ücretini yazıyorsun o sana ne kadar sürede kâr yaparsın ne kadar sürede kaç tl elektrik harcarsın yazıyor. site ismi vermek yasak mı bilmiyorum tabii ki ama rx580 8gb gibi bir ekran kartı ile ethereum kazıyorlar genelde link ekledim ordan bakabilirsin ne kadar kâr yapıp ne kadar elektrik harcadığına.
aga ilk başta maliyeti yüksek verdiğini çıkarmak için bi 7-8 ay mining yapman gerekiyor sonrası karlı bir iş ama sadece buna bel bağlandımı zor, bence bitmez