Mining olayı kökten biter mi, düşünceleriniz nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bitmez tabi olm ztn çok yüsksek dolar gibi gider bu

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aga valla sana şunu söyleyeyim Türkiye gibi bir ülkede değilsen elektrik fiyatı az olan bir ülkedeysen kârlı türkiyede mining yaptığın zaman gelirin 40-50ı elektiriğe gidiyor 50-60 sana kalıyor tabi bu mining yaptığın ekran kartının gücü vs bunlar da etkiliyor bunu Irak, İran gibi ülkelerde fiyatı düşük olduğu için orda 90 95i sen kazanıyorsun dolar bazından konuşuyorum ülkemizde kwh ücreti 0.88 kuruş :D google'da yazıp bakarsan bazı sitelerde fiyat vs öğrenebiliyorsun kaç hash kazdığını ekran kartının ne kadar w kullandığını birde kwh ücretini yazıyorsun o sana ne kadar sürede kâr yaparsın ne kadar sürede kaç tl elektrik harcarsın yazıyor. site ismi vermek yasak mı bilmiyorum tabii ki ama rx580 8gb gibi bir ekran kartı ile ethereum kazıyorlar genelde link ekledim ordan bakabilirsin ne kadar kâr yapıp ne kadar elektrik harcadığına.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

tabi insanlar 1 ekran kartı ile kazmıyor genelde en az 4 ekran kartı kullanıyorlar benim bildiğim kâr yapabilmek adına :)
iyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
dostum bitceğini zannetmiyorum daha güçlü ekran kartları çıkıcak hatta sırf buna yönelik ekran kartları çıkacağını düşünüyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Nvidia bununla ilgili önlem almış ne kadar işe yarar bilinmez
Minnigciler çoğaldı :D

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
İnsanlar şu zamanda evde sanal parayla uğraşıyor başlamayanlar başlıyor bu çıtayı yükseltip devam ederler bu işe o yüzden daha başlangıç bence bu

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga ilk başta maliyeti yüksek verdiğini çıkarmak için bi 7-8 ay mining yapman gerekiyor sonrası karlı bir iş ama sadece buna bel bağlandımı zor, bence bitmez

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dostum bitceğini zannetmiyorum daha güçlü ekran kartları çıkıcak hatta sırf buna yönelik ekran kartları çıkacağını düşünüyorum
aynen bende duymuştum yakında eth kazmak için özel ekran kartı gibi makineler çıkıcakmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...