Winchester
Donator
Ciddi misin bu siteye girince 10/mhz tarzında bir şeyler yazıyor internette bakıyorum araştırıyorum bu ekran kartının 50lerde bir şey alması lazımmış onunla ilgisi varmı acaba gerçi şuan kapattım programı yapmayacağım bir daha da eğer tekrar yapmak istersem en azından sorunun çözümünü öğrenmiş olayımoverclock bile yaptıgında zorla 32 civarı oluyor gayet iyi alıyorsun
kanka demek istediğimiz 1 2 günlükte olsa mining ekran kartını çürütür ve garanti belgesini bile iptal ettirebilen bir etken dikkatli olArkadaşlar siz beni dinlemiyor musunuz 2 kere yazdım bir kaç gün yapıp bırakacağım diye merakımdan deniyorum ortada bir sorun gördüm çözümünü merak ettim soruyorum yok bilgisayar kötü olur yapma yok mininig yapma yav YAPMAYACAĞIM ZATEN sizden sorunun çözümüne yardımcı olur musunuz diye yazdım fikirleriniz size kalsın her konu açtığımda boş boş yorumlar geliyor agresif agresif konuşunca sonradan okuyorum yorumlarımı toxic gibi görünmüşüm diyip kafayı yiyorum boş yorum atmayın rica ediyorum.
ben yapacaktım fakat sen yapsan daha doğru olur. ister tek tek seç yorumlarını istersen direkt konuyu raporlayıp açıklamasına istediğim türde cevap verilmiyor ya da boş yorumlarla dolduruyorlar tarzında bir şeyler yazarsan yöneticiler boş yorumları temizleyecektir. ben genelde konularıma alakasız yorumlar raporlanacaktır tarzında küçük notlar bırakıyorum. arada ister istemez yine geliyor alakasız boş yorumlar fakat onları da raporlamaktan başka çare yok malesef.Forumlarda keşke sadece onaylı üyeler mesaj atabilir seçeneği falan gelse o kadar gereksiz ve aynı yorum var ki defalarca söyledim siz hala yok pc ölür yok şöyle olur yok böyle olur yok arkadaş ya
İnanır mısın bu raporlamış halim adam hmmmmm yazmış ya gördükçe kafayı yiyesim geliyor neyse teşekkür ederim yeniden raporlamaya başlayayım benben yapacaktım fakat sen yapsan daha doğru olur. ister tek tek seç yorumlarını istersen direkt konuyu raporlayıp açıklamasına istediğim türde cevap verilmiyor ya da boş yorumlarla dolduruyorlar tarzında bir şeyler yazarsan yöneticiler boş yorumları temizleyecektir. ben genelde konularıma alakasız yorumlar raporlanacaktır tarzında küçük notlar bırakıyorum. arada ister istemez yine geliyor alakasız boş yorumlar fakat onları da raporlamaktan başka çare yok malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?