beyler elimde rtx 2060 ve 3060 ti var ikisini mining kulanıcam ama anakarta riser takınca performans düşüklüğüne neden oluyor
bende 2 pci express x16 slotlu anakart almayı düşünüyorum Sorum şu ben bu anakartı alsam ekran kartlarını mining'de sorun olurmu
ekran kartların lhr sistemli ise riser takarsan performans düşer. şöyle bir durum var ki ekran kartlarında ki bios x16 slotuna takınca saçmalıyor ve mining yapsan bile kazım hızı düşmüyor.
Anakartın sağlam olduğunu duymuştum şahsen kendim kullanmadım ama kullanan kişiler bir sorun yaşamamıştı. Mining de sorun olmaz heralde daha bilgili arkadaşlar görüp yardımcı olurlar.
PCIe X16 haricinde Mining'ten tam performans alamıyorsanız bu anakart size uygun değil. İki kartı taktığınızda üstteki de alttaki de PCIe X8 modunda çalışacaktır. Eğer LHR modellerindeki PCIe bant genişliği durumunu by-pass edemedilerse düşük performans alırsınız.
ekran kartların lhr sistemli ise riser takarsan performans düşer. şöyle bir durum var ki ekran kartlarında ki bios x16 slotuna takınca saçmalıyor ve mining yapsan bile kazım hızı düşmüyor.