Mir4 Otomatik Farm Botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Konu İle Bilgisi Olan Yorum Yapsın. Mesaj Kasmak İçin Yazmayın

Mir4 oyunu için bildiğiniz bir bot veya hile var mı? Varsa eğer özelden yazabilirsiniz.

(Özelden hile adı vermek ban sebebi değil diye biliyorum)

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
%95 virüs gibi görüyor çünkü adam açıklamaya zip şifresine kadar vermiş :D / ve bu tür videolar virüs oluyor.
Nereden virüs olup olmadığını anlarım ?
Dosyayı indir ama açma winrardan çıkarttığın exe dosyasını virustotalde tarat veya ama zaten hocam adam videoda yapıyor tam olarak nereden şüphelendiniz

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dosyayı indir ama açma winrardan çıkarttığın exe dosyasını virustotalde tarat veya ama zaten hocam adam videoda yapıyor tam olarak nereden şüphelendiniz
youtube üzerinden aratrısanız karşılaşırsınız. bazı adamlar farklı video kapakları kullanıyor fakat aynı videoyu yayınlıyor. böyle de herekese virüs atıyorlar. bundan şüphelendim

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
youtube üzerinden aratrısanız karşılaşırsınız. bazı adamlar farklı video kapakları kullanıyor fakat aynı videoyu yayınlıyor. böyle de herekese virüs atıyorlar. bundan şüphelendim
Hocam bir taratın bakalım adamın youtube hesabında böyle oyunlarda paylaşımları var bir de müslüman herhalde selamun aleyküm falan diyor geçmiş videolarında şarkı falan var ne alaka ama söylemek istedim :kekw:

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam bir taratın bakalım adamın youtube hesabında böyle oyunlarda paylaşımları var bir de müslüman herhalde selamun aleyküm falan diyor geçmiş videolarında şarkı falan var ne alaka ama söylemek istedim :kekw:
Şimdi indirip virüs yemekten korkuyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben indirdim kurdum virüs uyarısı geldi virüs koruma programından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...