Süper Üye
- Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...
MH Ailesi
MH Ailesi
neeeyy kandilin ne olduğunu bilmiyormusun ???Kandilin ne olduğunu bile bilmiyorum ama teşekkürler.
Ayrıca mesajımı silen yetkili nasıl bir alaka istersin muhabbet bölümü ve kandilin ne olduğunu belirtiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 5934
bugün Miraç Kandili Peygamberimiz (s.a.v)'in Miraca yükseldiği gece. Biz Müslümanlar tarafından kutsal sayılan, hatta İslam dininin en önemli günlerinden biridir. Arkadaşlar siz de fazla üstüne gelmeyin arkadaş Müslüman olmayabilir veya pek Müslüman bir toplum içinde olmayabilir. Ayrıca bilmemek ayıp değildir öğrenmemek ayıptır. İyi forumlarKandilin ne olduğunu bile bilmiyorum ama teşekkürler.
Ayrıca mesajımı silen yetkili nasıl bir alaka istersin muhabbet bölümü ve kandilin ne olduğunu bilmediğimi belirtiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 5934
- Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği yine de mutlu, umutlu ve sevgi dolu,rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere...
gs
MH Ailesi
Çok geç kaldın kardeşimEyvallah,seninde kardeşim
:ddÇok geç kaldın kardeşim