15 Haz 2020 #1 TURAKAZ T Seçkin Üye Katılım 18 Kas 2017 Mesajlar 314 Tepki puanı 38 Ödüller 5 Yaş 28 8 HİZMET YILI beyler 2 gün önce steamdan aldım bu oyunu, oyun açılmıyor basıyor steam oynuyor gösteriyor ama açılmıyor. herşeyi denedim bütün videoları izledim ama olmuyor, sistemim karşılıyor oyunun gereksinimlerini, [bilgisayarım win10] eğer biliyorsanız yorum yapın lütfen
beyler 2 gün önce steamdan aldım bu oyunu, oyun açılmıyor basıyor steam oynuyor gösteriyor ama açılmıyor. herşeyi denedim bütün videoları izledim ama olmuyor, sistemim karşılıyor oyunun gereksinimlerini, [bilgisayarım win10] eğer biliyorsanız yorum yapın lütfen
19 Haz 2020 Yasaklandı #2 MinokK M :p Banlı Üye Katılım 7 Nis 2018 Mesajlar 256 Çözümler 9 Tepki puanı 51 Yaş 25 8 HİZMET YILI oyun dosyalarını doğrula steam kütüphanesini doğrula ve steamı kapat aç yap düzelicektir bendede csgoda olmuştu aynı hata <3 Oyla 0 Olumsuz oyla
oyun dosyalarını doğrula steam kütüphanesini doğrula ve steamı kapat aç yap düzelicektir bendede csgoda olmuştu aynı hata <3