- Yasaklandı
-
I'm the Boss
Ultra Üye
exBrowser' Alıntı:Nedir bu lowca kavganız ? hayır birbirinizin vibinet hilesini kırdınız da bir şey mi oldu? alayınız write fonksiyonlarını add existing yaparak ekliyorsunuz, alayınız handlerları unutup timer'a el atıyorsunuz alayınız form içi kodları bile copy paste yapıyorsunuz ciddi misiniz? ayrıca küfür ban sebebi ? :S
BozkurtTeam' Alıntı:exBrowser' Alıntı:Nedir bu lowca kavganız ? hayır birbirinizin vibinet hilesini kırdınız da bir şey mi oldu? alayınız write fonksiyonlarını add existing yaparak ekliyorsunuz, alayınız handlerları unutup timer'a el atıyorsunuz alayınız form içi kodları bile copy paste yapıyorsunuz ciddi misiniz? ayrıca küfür ban sebebi ? :S
kardeş özür dilerim küfür için :ma videoda o youtube daki küfür (mk) için ban yermiyim ?
La exmarley jr misin sen QWEQWEQWMisliL0w' Alıntı:%50 Uyarım Var Zaten Faceni At Bi Uğrayam sana
exBrowser' Alıntı:BozkurtTeam' Alıntı:kardeş özür dilerim küfür için :ma videoda o youtube daki küfür (mk) için ban yermiyim ?
Belli olmaz.
MisliL0w' Alıntı:BozkurtTeam Ömer Gedik ?
Beni Tanımazsın ExMarleyJR Değilim Bu Arada
murat vurdu gol oldu q:WÇE:QÇWe:ÇQwe:exBrowser' Alıntı:Nedir bu lowca kavganız ? hayır birbirinizin vibinet hilesini kırdınız da bir şey mi oldu? alayınız write fonksiyonlarını add existing yaparak ekliyorsunuz, alayınız handlerları unutup timer'a el atıyorsunuz alayınız form içi kodları bile copy paste yapıyorsunuz ciddi misiniz? ayrıca küfür ban sebebi ? :S
exBrowser' Alıntı:Yahu ne gerek var birbirinizle atışmaya ? adam akıllı forumunuzda takılsanıza yok o benim hilemi kırmış yok ben onun hilesini kırdım heçkırlık skillerinizi oyunda daha iyi hileler yaparak gösterin (bi zahmet c++ olsun fuk vb.net)
knk tw ataym gelde şu benim hooku güncelleyek güncel hook ekliyorum crash yiyorumexBrowser' Alıntı:Yahu ne gerek var birbirinizle atışmaya ? adam akıllı forumunuzda takılsanıza yok o benim hilemi kırmış yok ben onun hilesini kırdım heçkırlık skillerinizi oyunda daha iyi hileler yaparak gösterin (bi zahmet c++ olsun fuk vb.net)
exBrowser' Alıntı:Yahu ne gerek var birbirinizle atışmaya ? adam akıllı forumunuzda takılsanıza yok o benim hilemi kırmış yok ben onun hilesini kırdım heçkırlık skillerinizi oyunda daha iyi hileler yaparak gösterin (bi zahmet c++ olsun fuk vb.net)
ExMarleyJR' Alıntı:knk tw ataym gelde şu benim hooku güncelleyek güncel hook ekliyorum crash yiyorumexBrowser' Alıntı:Yahu ne gerek var birbirinizle atışmaya ? adam akıllı forumunuzda takılsanıza yok o benim hilemi kırmış yok ben onun hilesini kırdım heçkırlık skillerinizi oyunda daha iyi hileler yaparak gösterin (bi zahmet c++ olsun fuk vb.net)
exBrowser' Alıntı:ExMarleyJR' Alıntı:knk tw ataym gelde şu benim hooku güncelleyek güncel hook ekliyorum crash yiyorum
at özelden ama ülke genelinde bi' ağırlık var dün 6 mb aldıgım netim bugün 0.37 ? donacak ama bakarız bi' bağlanayım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?