- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
Warrock oynanılabilecek derecede değil reis cs 1.6 dan bile daha kötü oyun. Oynamıştım zulu oynadım sıkıldım warface indiriyorum onuda oynamıştım. Crossfire eskiden oynadım 200 saatim vardır ama sonra sıktı tabii oyuna girmemeye başladım. Valorant bakıcam çok merak ettim.
kanka bu arada crossfire kral oyundur 200 saatten fazlasını hak ediyoWarrock oynanılabilecek derecede değil reis cs 1.6 dan bile daha kötü oyun. Oynamıştım zulu oynadım sıkıldım warface indiriyorum onuda oynamıştım. Crossfire eskiden oynadım 200 saatim vardır ama sonra sıktı tabii oyuna girmemeye başladım. Valorant bakıcam çok merak ettim.
Valla reis insan oyun oynamaktan bi zaman sonra sıkılıyor. Bu oyun ile ilgili değil oyun çok güzel o kadar çok modu var ki ben en çok zombi modunu oynuyorum. Sıkıntı ise amaç olmaması işte vur geliştir oyna bilmemne falan bi zaman sonra bu gün girmesem de olur amaan boşver diyorum.kanka bu arada crossfire kral oyundur 200 saatten fazlasını hak ediyo
o konuda o kadar haklısınki kardo hele birde başarılıysan oyunda bunun belli olmasını istiyorsun cok iyi anlıyorum seniValla reis insan oyun oynamaktan bi zaman sonra sıkılıyor. Bu oyun ile ilgili değil oyun çok güzel o kadar çok modu var ki ben en çok zombi modunu oynuyorum. Sıkıntı ise amaç olmaması işte vur geliştir oyna bilmemne falan bi zaman sonra bu gün girmesem de olur amaan boşver diyorum.
Nedense hep oynamayı düşündüğüm oyunlar öneriliyor ama indirmeye üşeniyorum. Sizin için önerilenlerin hepsini indiricem teşekkür ederim.Black Squad indirebilirsin
ya ben o oyunu birkaç kez duydum bu kadar iyimi gerçekten?Black Squad indirebilirsin
1 saat oynamıştım sonra pc formatlık oldugu için gg olmuştu oyun.ya ben o oyunu birkaç kez duydum bu kadar iyimi gerçekten?
sarıyo mu ?
paraya dayalımı ?
eğer öneriyosanız indirmeyi düşünüyorum dostlar
Öneren çok kanka başka önervalorant
Hep duyuyordum o oyunu bakıcam kral teşekkür ederim.
Dirty bomb süper oyundur kanka pek bilen yok ama ben çok oynardım bi aralar çok iyi 7gb üstelik
point blank öneririm hala oynuyorum bende mükemmel bir oyunMerhaba arkadaşlar şöyle oynanışı zevkli saracak MMOFPS oyun önerebilir misiniz? 10GB'yi aşmasın boyut Steam'de olursa daha iyi olur benim için şimiden teşekkürler.
Ooh kral sağolasın çok teşekkür ederim içlerinden birini indiriyorum belki 2 tane indirebilirim duruma göre.S4
Paladins
recon tom clancy wildlands
Pointblank
Black shot
Bundardan bir kaçı oynadığım oyunlardır onlineda çok güzel
♦♥♥♥♦
Valorant indirdim gerçekten sarıyor başka önerisi olan var mıVALORANT oynayabilirsin gerçekten son zamanlarda bayağı sarıyor. Apex Legends oynayabilirsin o da sarıyor bayağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?