- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
wolftü ölü bir oyun kanka hile ile oynarım anca. ogler cirit atıyor resmen herkesten tek yiyorsun. nerede o eski wolftüler..wolftü 5 yıldır oynuyorum hala seviyorum fakat trollüne bişey istiyorsan blockpost diye bebek oyunu var cok tatlı
s4 ün oyuncusu varmı hayla indirmeyı düşündüm bi ara ama oyuncusu varmı yokmu bilmiyorumS4
Paladins
recon tom clancy wildlands
Pointblank
Black shot
Bundardan bir kaçı oynadığım oyunlardır onlineda çok güzel
♦♥♥♥♦
S4'ü google'da araştırdım bulamadım oyunu acaba S4 League oyunu mu reis?s4 ün oyuncusu varmı hayla indirmeyı düşündüm bi ara ama oyuncusu varmı yokmu bilmiyorum
evet s4 league oyunun ismiS4'ü google'da araştırdım bulamadım oyunu acaba S4 League oyunu mu reis?
Sanırım moba oyunu, yani şey league of legends tarzı mı?evet s4 league oyunun ismi
youtebede s4 league diye arat vidyoları çıkıyor ordan bakabılırsın belkı hoşuna giderSanırım moba oyunu, yani şey league of legends tarzı mı?
3D oyunmuş sanırım deathmatch veya wolftü tarzı olabilir. Youtube'a gameplay diye yazdım evet fena değil oyun.youtebede s4 league diye arat vidyoları çıkıyor ordan bakabılırsın belkı hoşuna gider
Sağol kankam onuda oynadım başka önerin vr mı bir sürü oyun oynamışsındır mmofps olarak sencrossfire oynayabilirsin öneririm sarıyor
Sağol kankam onuda oynadım başka önerin vr mı bir sürü oyun oynamışsındır mmofps olarak sen
Ben 200 satden sonra bıraktım crossu sağol kanka blackshota bakıcamoynadım hocam hayranıyım o türün blackshot da öneririm
Ben 200 satden sonra bıraktım crossu sağol kanka blackshota bakıcam
First blood oynadım zombi modu ve iceworld mapı efsane sarıyor beraber oynarız bi ara reisfirst blood oynadın mı hocam valla sıktım seni ama mmofps çok severim
Dün cs1.6 zombi oynadım bayağı sardı ama bu gün farklı bi oyun oynamak istiyorum sağol.csgo cs1.6 halflife bence çok iyi eğlenceli vakitler geçirebilirsin
First blood oynadım zombi modu ve iceworld mapı efsane sarıyor beraber oynarız bi ara reis
Dün cs1.6 zombi oynadım bayağı sardı ama bu gün farklı bi oyun oynamak istiyorum sağol.
Sİstem pek iyi değil aga bayağı 10 seneliksenin sistem gereksinimleri ne ona göre önereyim
Sİstem pek iyi değil aga bayağı 10 senelik
AMD HD 5550 1G 128 bit
4GB 2x2 RAM
Pentium dual core e6600 3.06 GHz
Aga 250 liraya aldım eski ddr2 sistem geliştirsem ne olacakgeliştirme zamanı gelmiş sanki hocam zorluk çekmiyo musnu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?