Rise Online, Lost Ark , New World bunlara bakar mısın? ilgini çeken bir şey bulursun belki. benim de bu arada işten güçten hiç bir şey yapasım yok aslında var lakin vaktim yok oyunlar hep yarıda kaldı devam da edemiyorumMerhaba öncelikle Herkese . Pc de artık yapacak bir şey bulamıyorum ve oyun oynamayı seven birisiyim ancak eskisi gibi artık oyun havuzu fazla geniş gelmiyor. MMORPG veya RPG oyun türlerini hep sevmişimdir . Önerebileceğiniz online Class seçip takılabileceğim ve sürükleyici olan oyunlar var mı acaba ?
Diablo 4 diye bir oyun çıkıyor o tarz güzel aslındaRise Online, Lost Ark , New World bunlara bakar mısın? ilgini çeken bir şey bulursun belki. benim de bu arada işten güçten hiç bir şey yapasım yok aslında var lakin vaktim yok oyunlar hep yarıda kaldı devam da edemiyorum
new worldMerhaba öncelikle Herkese . Pc de artık yapacak bir şey bulamıyorum ve oyun oynamayı seven birisiyim ancak eskisi gibi artık oyun havuzu fazla geniş gelmiyor. MMORPG veya RPG oyun türlerini hep sevmişimdir . Önerebileceğiniz online Class seçip takılabileceğim ve sürükleyici olan oyunlar var mı acaba ?
steamde mi var sadece yoksa xbox da var mı ?new world
Lost ark için çok kötü yorumlarda var internetteherkes lost ark demiş, denemeni tavsiye ederim güzel
denemeden bilemezsin ya, herkesin farklı zevki varsteamde mi var sadece yoksa xbox da var mı ?
Post automatically merged:
Lost ark için çok kötü yorumlarda var internette
Lost arkın oyuncu topluluğu zulüm reis çünkü zindan raid vs yapamıyorsun millet yüzündendenemeden bilemezsin ya, herkesin farklı zevki var
bu oyun güzele benziyor baktım araştırdım ancak 1100 tl sanki pahalı birazdiablo IV bak tam istediğin oyun fakat biraz pahalı standart edition 1100 tl
Ramazan geliyor aslında bulsak 2-3 kişi bi server sarar ama arkadaş yokmetin2 ciler nerde yawwwww
Arayüz ve karakter skilleri olsun aşırı detaylı ve karışık bir oyun. Bence güzel ve detaylı yapalım derken fazla kaçırılmış bir oyunblack desert online a bakmanı öneririm her açıdan gelişmiş bir mmorpg
Xbox game pass gelebilir bu oyun 6 ay içindebu oyun güzele benziyor baktım araştırdım ancak 1100 tl sanki pahalı biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?