5 Nis 2023 #1 QentuM Q Üye Katılım 26 Şub 2019 Mesajlar 0 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 27 7 HİZMET YILI Bir mobil oyun için hile yapacak bir arkadaş arıyorum fiyatta anlaşırsak yaptığı işin karşılığını veririm. Telefonu jailbreakli olan varsa oda ulaşabilir. Son düzenleme: 7 Nis 2023
Bir mobil oyun için hile yapacak bir arkadaş arıyorum fiyatta anlaşırsak yaptığı işin karşılığını veririm. Telefonu jailbreakli olan varsa oda ulaşabilir.
5 Nis 2023 Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın. Yasaklandı #2 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI Daha önce oyunda nasıl hileler mevcuttu hiç denk geldin mi? Yada satan herahangi bir satıcının videosunu biliyor musun? Bunları iletirsen daha iyi yardımcı olabilirim.
Daha önce oyunda nasıl hileler mevcuttu hiç denk geldin mi? Yada satan herahangi bir satıcının videosunu biliyor musun? Bunları iletirsen daha iyi yardımcı olabilirim.