transform.position = Vector2.MoveTowards(transform.position, targetPos, speed * Time.deltaTime);
Harika olur dostum gerçekten Hata olayına gelirsek hala araştırıyorum fakat sebebinin benim unity ve visual studio yu bağlamamış olmam olabilir diye düşünüyorum çünkü izlediğim videolarda adamlar yazar yazmaz çıkıyordu kodlar ben elimle yazıyorumUnity ile devam etmen güzel olabilir hata konusunda pek bilgim yok kusura bakma eğer bulabilirsem çok güzel eğitim veren bir youtube kanalı var atıcam tekrardan.
Pek kolay olmuyor ama birşeyler üretme olayı aşırı keyifli ama hazır taslaklardan çok en ufak ayrıntısına kadar öğrenmeye çalışıyorum mesela adamların çizdiği gibi modelleri photoshop ile kendim çizmeye çalışıyorum 10 parça png ye çevirip animasyonlu karakter falan yapmaya calısıyorumKesinlikle unityden devam et bir cok youtube kanalininda noktasina kadar bilgilendirici videolar ve hazir taslaklar var senin icin kolay ve zevkli olur
Ne Alaka ?Dostlarım hatayı çözdüm benim visual studio sürümüm salak bir sürüm oldugundan ben ne kadar eklersem ekleyim kaydedince 1 tane "}" i siliyor sonransürümü değiştirip düzelttim çok saolun gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?