Flutter de ilgi alanımda ama aynı anda hem android hem ios için kod yaza bileceğim başka bir dil var mı? Her platforma için farklı diller öğrenmeliyim galiba.Bu zor olmaz dimi yoksa?dostum hem androıd hem ıos da çalışmasını istiyorsan flutter öneririm. Onun haricinde android için java ve kotlin olabilir vb. İos içinde swiftler var.
zorluk seviyesi sana göre değişir ama hem android hem ios içinde çalışan tek flutter var diye biliyorum.Flutter de ilgi alanımda ama aynı anda hem android hem ios için kod yaza bileceğim başka bir dil var mı? Her platforma için farklı diller öğrenmeliyim galiba.Bu zor olmaz dimi yoksa?
Java olabilir ama direk javadan başlamanı önermem c tabanlı dillerden başlamanı öneririm.Merhaba herkese.Mobil programlamaya çok meraklıyım ve bu alanı iyi bir şekilde öğrenmek istiyorum.İos ve android uygulama geliştirmek istiyorum.Bu 2 işletim sistemine istediğim uygulamayı geliştirmek için hangi programlama dilini öğrenmeliyim? Hangi programlama dilini tavsiye ediyorsunuz framework-leri ile birlikte? Hangi dilin iş imkanları daha geniş? Lütfen bu işin uzmanları tavsiyelerinizi yazsanız sevinirim.Youtube ve online kurslar ile ciddi irelimeme kayd edile bilir mi yoksa kurs şart mı? Şimdiden teşekkür ederim.
mors alfabesiMerhaba herkese.Mobil programlamaya çok meraklıyım ve bu alanı iyi bir şekilde öğrenmek istiyorum.İos ve android uygulama geliştirmek istiyorum.Bu 2 işletim sistemine istediğim uygulamayı geliştirmek için hangi programlama dilini öğrenmeliyim? Hangi programlama dilini tavsiye ediyorsunuz framework-leri ile birlikte? Hangi dilin iş imkanları daha geniş? Lütfen bu işin uzmanları tavsiyelerinizi yazsanız sevinirim.Youtube ve online kurslar ile ciddi irelimeme kayd edile bilir mi yoksa kurs şart mı? Şimdiden teşekkür ederim.
java iyi değil mi aslında bi deneMerhaba herkese.Mobil programlamaya çok meraklıyım ve bu alanı iyi bir şekilde öğrenmek istiyorum.İos ve android uygulama geliştirmek istiyorum.Bu 2 işletim sistemine istediğim uygulamayı geliştirmek için hangi programlama dilini öğrenmeliyim? Hangi programlama dilini tavsiye ediyorsunuz framework-leri ile birlikte? Hangi dilin iş imkanları daha geniş? Lütfen bu işin uzmanları tavsiyelerinizi yazsanız sevinirim.Youtube ve online kurslar ile ciddi irelimeme kayd edile bilir mi yoksa kurs şart mı? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?