Haklısın kardeşim işte biz turk insanında sabırsızlık var bide hileyi kullanamıyınca 4 gözle bekliyor memory ailesinede çok teşekkür ediyoruz kolay gelsin bizim için ugraşıyorlar emek veriyorlar sagolsunlarÇok aceleci davranıyorsunuz he diyince olmuyor o kod kardeşim biraz emek ve zaman gerekiyor biraz daha beklemenizi tavsiye ederim aceleci davranırsanız sonuçlarını ağır çekerseniz iyi forumlar
biraz sabırlı ol güncelleniyor zatenMobil pubg hilesini kullanamıyoruz güncelme bitmedimii kaç ğün oldu ve ne kadar daha beklememiz lazım bii bilgii verin lütfen şüpesiz ekip vercekdir bilgi ama bir diger taraftan hilenin ücretli olcagı söyleniyor dogrumudur ve günceleme ne zaman bitecek lütfen bilgiii arkadaşlar magduruxx
hile çalşıyormuElimde yeni bypass var denedim gayet başarılı çalışıyor oyunlarımda gram hile yok isteyenlere atabilirim.
Buna benzer başka hile yok mu indirsek. Her güncellemeden sonra böyle bekliyoruz günlerce
bana atarmısın kardeşimElimde yeni bypass var denedim gayet başarılı çalışıyor oyunlarımda gram hile yok isteyenlere atabilirim.
hayır hile daha güncellenmedihile çalşıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?