♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
render uzun sürdü sesi tam ayarlayamadım kasmaktan ama pek bişey demiyorum aslında konuyu güncelleyip ne dediğimi yazacağım.şarkıyı koymasaydın seni dinliyecektık...
kardeşim konuya yazmayı unutmuşum wh no recoil vb yani o tür şeyler yapacağız.kardeşim eyw yapıyorsunuz uğraşıyorsunuz ama mermi hilesi biraz klasik kalmıyor mu?
wallhack aimhack falan ideal hileler biliyorsun herkezi tatmin edebilecek hileler.
bide senden isteğim wallhack bulursan yadda yaptıgınız zaman hileyi bana ulaştırman 3 gündür arıyorum kimse paylaşmıyor teşekkürler...
:gelisirabii:
peki bana iletirmisin hilenizi ?kardeşim konuya yazmayı unutmuşum wh no recoil vb yani o tür şeyler yapacağız.
rica ederimkardeş adamsın ben sordum çıkartmicaklar dediler ama sagol
Sabırsızlıkla bekliyorum uzun zamandır aradığım şeyi ilk sizin yapmanız gurur verici
Teşekkür ederimHelal olsun mobil uzerine hile yaptınız için daha ne olsun diğer oyunlarda bekleriz
Belli değil en yakın zamanda çıkarta biliriz belki ama benim okulum başlıyor o yüzden biraz geç kalabilir.Ne Zamana Gelir
Konu açıcaz zatenpeki bana iletirmisin hilenizi ?
oha nası yaptın la şuan bi düşünüyomda sks ile mermide sekmiyo ohh mis
tencent emulator ne oluyor güzel kardeşimpcde demi
Tamamdır <3Çıkarında Ne Zaman Çıkarsa Çıksın Bekliyorum <3
Kardeşim pubg gibi zor bi oyunun hilesini yapmak kolay bir şey değil benimde okulum var çalışmam gerek sizide anlıyorum sizde istiyorsunuz. Sizin Kadar bende istiyorum elimizden geleni yapıcaz.kardeşim okullar açılmadan ayarlamaya bak yoksa pek anlamı kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?