long VID = m.ReadLong("Metin2Distribute.exe+002F4FB8,12E28");
listBox1.Items.Add(VID.ToString());
m.WriteMemory("Metin2Distribute.exe+002F4FB8","long", VID.ToString());
MobVidi buldum fakat yürümek icin gerekli kodu bulamiyorumMobVID adresini bulmak için Wallhack offsetinin 2 soluna gel
Walk değerini bulman gerek. Durduğunda 0 olur, koştuğunda yükselir. Exact Value = 0 /// Increased value olarak döngü ile azalana kadar yaparsın.MobVidi buldum fakat yürümek icin gerekli kodu bulamiyorum
Tüm pointerlari buldum Walk icin gerekli olanida az cok c# bilgim var ama koda dökmekde zorluk cekiyorumWalk değerini bulman gerek. Durduğunda 0 olur, koştuğunda yükselir. Exact Value = 0 /// Increased value olarak döngü ile azalana kadar yaparsın.
Dipnot: Koştuğunda değer çıkması için moblara koşuyor olman gerek. Düz yolda falan değil.
İnternette kaynak dolu dostum. Githubda bile c# örnekleri mevcut.Kısaca söylemek gerekirse, MobPTR t> MobVID t> Walk addressi.Tüm pointerlari buldum Walk icin gerekli olanida az cok c# bilgim var ama koda dökmekde zorluk cekiyorum
örnek kod veya source gösterme ihtimalin yok mu ?
Günlerdir bakiniyorum walk icin hic source bulamadigimdan konuyu actimİnternette kaynak dolu dostum. Githubda bile c# örnekleri mevcut.Kısaca söylemek gerekirse, MobPTR t> MobVID t> Walk addressi.
Mobların IDsi. Adresini alıp atak değerine atıyorsun ve karakterin belirlediğin yere gidip saldırıyorNedir bu mobtagetvi?
HayirHocam cvp bulabildin mi soruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?