Mod. Bakarmısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim sen biraz önceki açtığım konuyu siliyorsun tamam bisey demiyorum desenki böyle konulara izin vermiyoruz ama sebebiniz reklamını az ötede yap?
ben neyin reklamını yapmışım? girin bakın youtube kanalıma her hangi bir ücretli link kısaltma sitesi kullanmısmıyım? veya 5 krş kazanacak bir şey varmı arayın gösterin bana ? kullandıgım kısaltmalar bile kisaltxyz'ye ait veya ben konumda kanalıma abone olun yok like atın v.s diye bir şey diyormuyum? sonra siz diyorsunuz biraz empati kurun bizimle biz sizinle kuruyoruzda siz bizimle hiç kurmuyorsunuz! biraz duyarlı olun kardeşim..​

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
Çoğu zaman moderatörler işlerini çok iyi yapıyorlar fakat dediğin gibi bazen çok katı kullanıyorlar yetkilerini :(

☕Grapher ツ
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Konu İçerisinde Link Paylaşırsan Direk Onaya Gidiyor Bilgin olsun. + Özelden Link Paylaşılmıyor

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Konu İçerisinde Link Paylaşırsan Direk Onaya Gidiyor Bilgin olsun. + Özelden Link Paylaşılmıyor
Link flan yoktu sadece virus total linkini koydum indirdiklerinizi taratmadan kullanmayın diye sadece makale vardı.

Admin
Ödüller
20
7 HİZMET YILI
Sylvester Stallone bu konun mu? değilse konun adını atar mısın?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Haklı adamın hilelerinde link kısaltma reklam geçme zorunlu tıklatma yok neyin kafası moruk .

Kurucu
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
:) Reklam sadece kazanç sağlanan bir şey değildir. Senin hilenin veya youtube kanalının fake açılmışsa bunun bizim sitede paylaşılması saçma bir olaydır. Tşk İyi Günler.

Kurucu
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Prim veya duyar kasacağın yer değil burası bir durum varsa konuna yorum olarak atarsın veya konunun en altına yazarsın. Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...