Modemin adsl mi vdsl mi modemine bağlı olarak değişir seçeneklerTp Link Modem Kullanıyorum Ve 2. SSID'i aktifleştirdimbu aktif ettiğim 2. ssıd e asıl hız sınırı koyabilirim bakin cihazlara değil 2. SSID'A
onu nerden görücem modemim buModemin adsl mi vdsl mi modemine bağlı olarak değişir seçenekler
modemim bu hocammodem eskiyse olmaz kankam
bakıcam hocam bunadaBende bunu araştırmıştım eskiden fazla uzun olduğu için yazamıcam fakat linki bırakayım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vilmiyorum hocam üste modem linkini attımmodem yeni mi eskiyse olmuyor diye biliyorum
hocam modemimin linkini yukarda bir yerde attımmodemin eskiyse yeni modem alman gerekebilir dostum
Modeminin modelini youtube veya googleda arat qos sınırlandırma ayarını bul ordan yapabilirsin.
Tp Link Modem Kullanıyorum Ve 2. SSID'i aktifleştirdimbu aktif ettiğim 2. ssıd e asıl hız sınırı koyabilirim bakin cihazlara değil 2. SSID'A
hocam o ayar var vakat orda sadece cihazlara koyuluyorModeminin modelini youtube veya googleda arat qos sınırlandırma ayarını bul ordan yapabilirsin.
2 sininde ismi farklı fakat hız sınırı koymayı bulamadımSentim Bilişim - 0850 209 40 40 veya modemdestek@sitetelekom.com.tr
hocam modemini üreten firma buymuş, buradan teknik destek alabilirsin.
Tp-link sanırım herhangi bir teknik destek vermiyor bu konu hakkında
--
ayrıca misafir ağı olarak gösterip, hız sınırlandırması yapabilirsin. asıl kablosuzunun ismi ve şifresini değiştir, ikincisinin farklı olsun. kablolu bağlanıyorsan zaten sıkıntı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?