Üye
Şuan Kullanıyor Musun ? Genelde (Link'te De Var.) Yorumlarda WİFİ'de Sıkıntı Olduğundan Yakınıyorlar. @iozBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
iyidir.
Dostum Attığın Linkteki Cihaz Router ,Bana İse Modem Lazım =)) . Yine De Cevabın İçin Teşekkürler. @deliefe1453Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
incele derim ben mesela şanslıyım infinity 401 docsis 3.0 imkanın olsa tavsiye ederdim
kusura bakma aklım da bir marka var dedim yardım edim modem olayını atladım daha dikkatli okumak lazım pardon kardeşimŞuan Kullanıyor Musun ? Genelde (Link'te De Var.) Yorumlarda WİFİ'de Sıkıntı Olduğundan Yakınıyorlar. @ioz
Dostum Attığın Linkteki Cihaz Router ,Bana İse Modem Lazım =)) . Yine De Cevabın İçin Teşekkürler. @deliefe1453
Estağfurullah Dostum . Olur Öyle Şeyler =))kusura bakma aklım da bir marka var dedim yardım edim modem olayını atladım daha dikkatli okumak lazım pardon kardeşim
en arka odalarda çekmiyorçekim gücünden memnun musunuz? @ioz
edit: yani alt veya üst kattan yan odalardan da performanslı çekiyor mu?
Cevabın İçin Teşekkür Ederim Dostum . Olmadı Böyle Yaparım Artık ...Aslında sadece çekmesi için istiyorsan fazla bir masrafa gerek yok daha az fiyata bir modem alıp yükseltici ile de diğer odalarda çekim gücü sağlayabilirsin.
Ama bütçene göre şöyle ekleyeyim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap(ioz önerisi)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapde bir yükseltici önerebilirim
çekim gücünden memnun musunuz? @ioz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?