Modem'e internet bağlantısı geliyor, fakat wi-fi aracılığı ile alıcıya bir süreden sonra gitmemeye başlıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sevgili dostlar, bu sorun ben modemi değiştirdikten sonra gerçekleşmeye başladı, kurulumu v.b. şeyleri doğru bir şekilde yaptım, fakat bazen internet telefonlara v.b. cihazlara gitmemeye başlıyor sorun ise şöyle, wifi bağlantısı var fakat internet yok, kablolu bağlantı kurduğumuz bilgisayarlarımızda bu sıkıntı gerçekleşmiyor. Modemim TP-LINK, mac filtreleme mevzusunu biraz araştırdım fakat arayüz'de bulamadım ayarını, yardımcı olursanız sevinirim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerine ara sor bakalım

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kırmızı yanıyorsa ışık ip alamıyordur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
resetle tekrar bi kurulum sağla kardeşim olmadı keenetic marka modem tavsiye ederim sırf bu kopma şikayetlerinden dolayı bu modemi alan çok

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara. Bağlantıyı aldığın yeri kontrol et tekrardan kablolara falan bak.

Üye
5 HİZMET YILI
Modem vericisinin donanımsal bir sorunu vardır muhtemelen bende vardı modem değişimi yaptılar

``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
modem değişikliği olduğu zaman müşteri hizmetleri de oradan bir ayar yapıyorlar diye biliyorum. onların da bir şeyi değiştirmesi gerekiyor galiba. arayıp detaylı bilgi almalısın. bir de modem değişikliği adsl den vdsle geçiş gibi mi oldu ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu sıkıntı bizdede vardı kanka modemi değiştirdik geçti modemde sıkıntı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İp ni kontrol edebilirsin Google de var Örnekleri Yada Müşteri Hizmetlerini Arıyayıp Bir Arıza varmı diye sor eğer hiç biri olmuyorsa Modemi Aç kapa yap.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara. Bağlantıyı aldığın yeri kontrol et tekrardan kablolara falan bak.
sorun wifi de
Post automatically merged:

İp ni kontrol edebilirsin Google de var Örnekleri Yada Müşteri Hizmetlerini Arıyayıp Bir Arıza varmı diye sor eğer hiç biri olmuyorsa Modemi Aç kapa yap.
açıp kapatınca bir süre wifi normal çalışıyor sonra evdeki herhangi bir cihazın interneti yine gidiyor
Post automatically merged:

hayır

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
kankam bende aynı sorun oldu moderm güncelle

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
belki modeme uzanan kablolarda bi sıkıntı vardır yanmış veya kırılmış olabilir bende böyle sorunla karşılaştım gösterdiğimde kabloları yanmış dendi

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
DNS ayarlarına bakabilirsin veya müşteri hizmetlerini arayabilirsin.

Üye
5 HİZMET YILI
knk eğer kablo falan acıksa birbirine deyiyor olabilir benim arkadaşta olmustu siyah bantla bantla olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...