- Yasaklandı
-
yok benim pc masa üstü wifi boşta iken hız testi yapınca 14 mbps veriyor fakat telefondan wifi bağlanıp 720p video izleyince hızım 9 mbps ye düşüyor benim pc lettop değil.Yanliş anlamadiysam arka planda wifi harcayan seyleri kapattin 14 mbps youtubeden 720p video izlerken yaptin 9mbps geldi eger boyleyse normal degerler zaten hiz testi yaptigin yerde uyarı yada öneri olarak wifi kullanan uygulamalari kapatin der
modemin gerçek hızını sadece kablolu bağlantı ile görebilirsin wifi de duvarlar kapılar hızı düşürebiliryok benim pc masa üstü wifi boşta iken hız testi yapınca 14 mbps veriyor fakat telefondan wifi bağlanıp 720p video izleyince hızım 9 mbps ye düşüyor benim pc lettop değil.
wifi kaplı iken kablo lu şekilde 14.00 mbps çıkıyor.Telefondan bağlanıp 720p video izlediğin için download'ın düşer çünkü film video vs. gibi şeyler download'ı kullanır. Bu sebepten kaynaklanır internet hızının düşmesi ama 5 mbps'lık bir hız düşüşü yaşanıyor biraz fazla gibi.. Birde kablolu ölçebilirmisin?
Açıkken denermisin birde ?wifi kaplı iken kablo lu şekilde 14.00 mbps çıkıyor.
açıkken 9.00 veriyor broAçıkken denermisin birde ?
telefon az ceker laptop çok ondandır veya modeme uzak veya yakınsanyok benim pc masa üstü wifi boşta iken hız testi yapınca 14 mbps veriyor fakat telefondan wifi bağlanıp 720p video izleyince hızım 9 mbps ye düşüyor benim pc lettop değil.
bunu öğrendiğim iyi oldumodemin gerçek hızını sadece kablolu bağlantı ile görebilirsin wifi de duvarlar kapılar hızı düşürebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?