Hocam sana tavsiyem orta bütçe de bir router alman 5ghz hızlı routerlar bulunmakta kafan rahat olur veya huawei routerlarından birini alman çünkü modeme ekstra birşey yapıp hızını arttıramazsın.Görseldeki kıytırık firmanın verdiği dandik modemi kullanıyorum bütçem olmadığı için. Acaba bu modemden tam WiFi ve Ethernet gücü nasıl alabilirim? Yetersiz aldığımı düşünüyorum. Etrafına kola şişesi sar gibi Entel yeteneklerini sakın yazmayınSpam yorumları raporluyorum
Ekli dosyayı görüntüle 41937
5 ghz routere param yetse keşke kclqwciqwecHocam sana tavsiyem orta bütçe de bir router alman 5ghz hızlı routerlar bulunmakta kafan rahat olur veya huawei routerlarından birini alman çünkü modeme ekstra birşey yapıp hızını arttıramazsın.
Bence kabloluyu kullanmama teşvik etmen yanlış bir şey herkes için uygun olamayabiliyor bu tavsiye. Mesafe ve Kablo ekleri ne kadar çoksa o kadar çok hız düşüşü yaşıyorsunElindeki malzemeyle yapabileceğin en iyi şey . Kablolu bağlantı ve wifiyi kapatmak onun dışında alt yapının sana verdiği ve sana ulaşan hız bellidir bunu artıramazsın zaten .
şu herifi raporlar mısın bir önceki konuya da alakasız yorum yapmıştı5 ghz routere param yetse keşke kclqwciqwec
my modem is my phone
Samsung galaxy a80
Kablolu bağlantı her zaman wifiden daha iyidir ben size sadece öneri sundum uygun olmadığını konunuzda belirtmemişsinizBence kabloluyu kullanmama teşvik etmen yanlış bir şey herkes için uygun olamayabiliyor bu tavsiye. Mesafe ve Kablo ekleri ne kadar çoksa o kadar çok hız düşüşü yaşıyorsun
Modemi pcnin resmen ağzına sokuyorumbenim dsl ısıgı sarı yanıyor tam cekmiyor sanırım modemi kutunun yanına yaklaştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?