Müşteri Hizmetlerini Arayın Fakat Büyük İhtimal İçinde Birşey Yandı.Arkadaşlar Modemim'de Bir Sorun Yoktu Oyun Oynuyordum Bina'da, Elektrikte, Ve Modem Kablolarında Falan Sorun Yok. Aniden WAN Ve İnternet Işığı Gitti Sonrada Wlan Işığı Yanıp Sönmeye Başladı Yanıp Sönme Düzeldi Ama Bütün Herşeye Baktım WAN Ve İnternet Işığı Yanmıyor. Fatura Ödenmiş. Lütfen Yardım Edin.
Hayır Herhangi Bir Hasar vb Elektrik Gidince Yanması Gerek Böyle şeyler vb olmadı sence neden bi bakım çalışması vbmi var bilginiz varmı ?Müşteri Hizmetlerini Arayın Fakat Büyük İhtimal İçinde Birşey Yandı.
kolay dğeil hocam içinde bişey yanması. büyük ihtimal dediğim gibi bakım veya çalışma vardır.Müşteri Hizmetlerini Arayın Fakat Büyük İhtimal İçinde Birşey Yandı.
Bakım Çalışması Olursa Öyle Bir Sorun Yaşamazsınız En İyisi Müşteri Hizmetlerini Arayıp Bilgi Alın.Hayır Herhangi Bir Hasar vb Elektrik Gidince Yanması Gerek Böyle şeyler vb olmadı sence neden bi bakım çalışması vbmi var bilginiz varmı ?
kablo kontrol yap her şey okeyse müşteri hizmetlerini bi ara kontrol etsinler genel bir sıkıntı olabilir internet hattınızda bölgedekiArkadaşlar Modemim'de Bir Sorun Yoktu Oyun Oynuyordum Bina'da, Elektrikte, Ve Modem Kablolarında Falan Sorun Yok. Aniden WAN Ve İnternet Işığı Gitti Sonrada Wlan Işığı Yanıp Sönmeye Başladı Yanıp Sönme Düzeldi Ama Bütün Herşeye Baktım WAN Ve İnternet Işığı Yanmıyor. Fatura Ödenmiş. Lütfen Yardım Edin.
Bakım Çalışması Olursa Öyle Bir Sorun Yaşanmaz Dostum.kolay dğeil hocam içinde bişey yanması. büyük ihtimal dediğim gibi bakım veya çalışma vardır.
hocam içinde birşeyler yansa sadece 1-2 tane ışık değil hepsi gider. bu bakım çalışması veya hatlarda sıkıntı var eminimBakım Çalışması Olursa Öyle Bir Sorun Yaşanmaz Dostum.
Hayır hiç ısınma vb söz konusu değil modemde herşeyi okey bide müşteri hizmetlerini bitane siri gibi bişey koymuşlar şunu kodlayın diyoruz yanlış diyor sorununuzu söyleyin diyor söylüyoruz tekrar diyor hizmet bile veremiyolar .dçsfdçfd vodafone alacak varsa kesinlikle almasın.içindeki ledler ısınmadan dolayı patlamıs olabilir ayarlar yine aynı kalacak ama müşteri hizmetlerini aramakta yarar var başka bir seyde olmus olabilir
benimki 16mbit'di mahalle 8mbit destekliyordu vodafone geçtim .Hayır hiç ısınma vb söz konusu değil modemde herşeyi okey bide müşteri hizmetlerini bitane siri gibi bişey koymuşlar şunu kodlayın diyoruz yanlış diyor sorununuzu söyleyin diyor söylüyoruz tekrar diyor hizmet bile veremiyolar .dçsfdçfd vodafone alacak varsa kesinlikle almasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?