Süper Üye
Evet yapabilir wifi uzerinden tüm bilgilerine kolaylıkla erişebilir o yüzden komşuya vermiyorumbeyler bizim internetin şifresini vermiştim komşuya, bizim internet bi normal bi de 5g bağlantısı var. bugün kalktım baktım internet uzaktan olması gerekenden cok daha az cekiyor hatta atıyor neyse dedim sonra bi bkaıtm yeni bi wifi ismi var daha once gormemiştim bi bizim şifreyi deniyim dedim bağlandı sorum şu komşum sadece verdiğim şifreden bunu yapabilr mi yani modemimden yeni bi bağlantı açabilir mi?
wifi paneline girerek iletişimlerini yasakla ve sorarlarsa hayır de bu kadar basit knkbeyler bizim internetin şifresini vermiştim komşuya, bizim internet bi normal bi de 5g bağlantısı var. bugün kalktım baktım internet uzaktan olması gerekenden cok daha az cekiyor hatta atıyor neyse dedim sonra bi bkaıtm yeni bi wifi ismi var daha once gormemiştim bi bizim şifreyi deniyim dedim bağlandı sorum şu komşum sadece verdiğim şifreden bunu yapabilr mi yani modemimden yeni bi bağlantı açabilir mi?
wifi paneline girerek iletişimlerini yasakla ve sorarlarsa hayır de bu kadar basit knk
İnternete bağlı olan herkes bunu rahatlıkla yapabilir herşey 2 3 tıklamaya bağlı dostum.
onların yapıp yapmadığnı anlamanın bir yolu var mıEvet yapabilir wifi uzerinden tüm bilgilerine kolaylıkla erişebilir o yüzden komşuya vermiyorum
onlardan başka kim bağlı internetine ve kim sürekli kullanıo knk %99 komşunonların yapıp yapmadığnı anlamanın bir yolu var mı
evet benim de onlardan şüphelenmemin sebebi buydu ama keşke elimde direkt bir kanıt olsaydıonlardan başka kim bağlı internetine ve kim sürekli kullanıo knk %99 komşun
Türktelekom yada ne kullanıyosan panele giriş yapıp son girişleri kontrol edebiliorsun diye biliyorum.onların yapıp yapmadığnı anlamanın bir yolu var mı
o an bağlı olan cihazları görebiliyorsun evet.Türktelekom yada ne kullanıyosan panele giriş yapıp son girişleri kontrol edebiliorsun diye biliyorum.
192.168.1.1 ya da 192.168.2.1 kendi tarayicindan bu adrese gir wifi ağına dair herşeyi görebilirsin bağlı olan kim varsa koparabilirsin engelleyebilirsin bağlantısını oraya gir çözemediğin yerr varsa burdan sor yardımcı olurum kardeşimonların yapıp yapmadığnı anlamanın bir yolu var mı
Kanka sen modem ara yüz şifreni değiştirmediysen ve komşun da senin internetine bağlı iken modem ara yüzüne girdiyse bunu yapabilir. Şifre'yi de tek onlara verdiysen ve ailende de bunu yapacak biri yoksa net komşun. Çünkü modem ara yüz şifreleri, tüm markaların ki internet den bulunabilir. Sana tavsiyem eğer komşumu da üzmek de istemiyorum diyorsan modeme bir reset at ayarlarına, ondan sonra modem ara yüz şifreni değiştir. Böyle yaptık dan sonra komşuna verebilirsin interneti. En kısa yöntem için de modemi format la internet şifresini değiştir, komşun sorarsa da internet de aksaklıklar oluyor kullanamıyorum kusura bakmayın de kapıyı kapat veya aran da ki samimiyete göre yap işte bir şeyler .dbeyler bizim internetin şifresini vermiştim komşuya, bizim internet bi normal bi de 5g bağlantısı var. bugün kalktım baktım internet uzaktan olması gerekenden cok daha az cekiyor hatta atıyor neyse dedim sonra bi bkaıtm yeni bi wifi ismi var daha once gormemiştim bi bizim şifreyi deniyim dedim bağlandı sorum şu komşum sadece verdiğim şifreden bunu yapabilr mi yani modemimden yeni bi bağlantı açabilir mi?
Sadece wifi şifresini verdiyse , modemin de şifresini bilmesi gerek o da çoğu modemin fabrika çıkışı kullanıcı adı şifresi bellidir 3-4 denemeyle rahatça bulabilir.beyler bizim internetin şifresini vermiştim komşuya, bizim internet bi normal bi de 5g bağlantısı var. bugün kalktım baktım internet uzaktan olması gerekenden cok daha az cekiyor hatta atıyor neyse dedim sonra bi bkaıtm yeni bi wifi ismi var daha once gormemiştim bi bizim şifreyi deniyim dedim bağlandı sorum şu komşum sadece verdiğim şifreden bunu yapabilr mi yani modemimden yeni bi bağlantı açabilir mi?
dostum çok zorunda değilsen bu internet alışverişi kesmeni tavsiye ederim her şeyde sorun yaratır bir film izlemen de bile.. ayrıca her şeyi yapabilir evet.. özellike modem arayüzün hala default olarak giriliyorsa....Evet yapabilir wifi uzerinden tüm bilgilerine kolaylıkla erişebilir o yüzden komşuya vermiyorum
beyler bizim internetin şifresini vermiştim komşuya, bizim internet bi normal bi de 5g bağlantısı var. bugün kalktım baktım internet uzaktan olması gerekenden cok daha az cekiyor hatta atıyor neyse dedim sonra bi bkaıtm yeni bi wifi ismi var daha once gormemiştim bi bizim şifreyi deniyim dedim bağlandı sorum şu komşum sadece verdiğim şifreden bunu yapabilr mi yani modemimden yeni bi bağlantı açabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?