Seçkin Üye
Bunun döngüye girmesinden korkuyorum incelenip banı açtıktan 2 3 gün sonra tekrar shadowban. Çok övdükleri ricochet bi işe yaramıyor, shadowban yedikten sonra ranked girdim ve shadowban lobisi geldi, karşıda rage modunda aimbot kullanan lavuk geldi kaç kere raporladık ban yemedi. Lavuğun bi vuruşu varShadowban'da incelendikten sonra kalkıyor zaten doğru düzgün anticheat yok oyunda daha hiç 10killin üstünde alamadığım için oyuna bir türlü alışamadım zor gerçekten
Yeni güncellemede bende çökmüş fps 5-6 larda geziyor ms işini çözmüşler ama işte belki de onlar kaliteli hile kullanıyodur olabilir mi o yüzden ban yemediğiBunun döngüye girmesinden korkuyorum incelenip banı açtıktan 2 3 gün sonra tekrar shadowban. Çok övdükleri ricochet bi işe yaramıyor, shadowban yedikten sonra ranked girdim ve shadowban lobisi geldi, karşıda rage modunda aimbot kullanan lavuk geldi kaç kere raporladık ban yemedi. Lavuğun bi vuruşu varbi spray transfer yaptı orada direkt oyundan silinmesi gerekiyodu ama silinmedi oynamaya devam etti. Lobide sadece aimbot yoktu ESP kullanan eleman da legit oynamaya çalışıyodu ama öyle bi legit oynama şekli yok aq eleman duvardan izleyip stun atıp öylesi peekliyo. Bu bahsettiğim lavuklar muhtemelen incelendikten sonra ban yemicek banları kalkıp tekrar oynamaya devam edecek ama ben hile kullanmama rağmen bunlarla beni aynı kefene koymaları koyuyor.
Oyunun komünitesi leş gibi battle royale de 10 kişiden 1-2 kişi çatışıyor diğerleri yatıyor. Ama güncel oyunlardan aralarında en iyi bu oyun oynanış olarak diğer fps oyunları kötü hissettiriyor(cs go hariç).
Shader optimization yapıyordur o bitmeden fps düzelmez. Ms işi çözülmedi hala aynı, sadece 3 4 ms olarak gözüküyor. Dediğim gibi lavuk rage modunda kullanıyo hiç kasmadan, karşına gelse ölüm tekrarını izlesen anlarsın.Yeni güncellemede bende çökmüş fps 5-6 larda geziyor ms işini çözmüşler ama işte belki de onlar kaliteli hile kullanıyodur olabilir mi o yüzden ban yemediği
Ms i 3 falan görünce düzeldi diye anladım gerçekten bazen ms sapıtıyor o fps problemi de bir an evvel çözülmesi lazım ölüm tekrarlarında birkaç tane hile geldi evet bana anlaşılıyorShader optimization yapıyordur o bitmeden fps düzelmez. Ms işi çözülmedi hala aynı, sadece 3 4 ms olarak gözüküyor. Dediğim gibi lavuk rage modunda kullanıyo hiç kasmadan, karşına gelse ölüm tekrarını izlesen anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?