Rx 6700 ekran kartı varEkran kartın ne?
Kapatıp denedim sorun hala devam ediyor. Ekran kartım ve monitörüm FreeSync destekliyormonitörünüz de FreeSync desteği var ise kapatıp deneyebilir misiniz
Ekran kartını posta yazdım kusura bakmayın unutmuşum. RX 6700 XTEkran kartın ne?
FreeSync kapattım fakat hala aynı durum. Hem ekran kardı uygulamasından hem monitördenFreeSync desteği var ise kapatıp deneyebilir misin. Nvidia ekran kartı kullansaydın daha rahat çözüm sunabilirdim.. Monitör ile alakalı olabilir farklı monitöre bağlayınca ve test edin.
Post automatically merged:
Rx 6700 ekran kartı var
Hayır 1920x1080 destekliyor.Bende onu kullanıyorummonitörün çözünürlüğünü mü yükselttin aga
Farklı monitörle deneme imkanın var mı? Eğer varsa problemin monitöre kaynaklı mi yoksa başka sebepten ötürü mü onu anlarızFreeSync kapattım fakat hala aynı durum. Hem ekran kardı uygulamasından hem monitörden
Hayır 1920x1080 destekliyor.Bende onu kullanıyorum
Hayır sıfırlanma söz konusu değil. Ayarlarım hala aynı sadece hz 85'e sabitlendi
Merhaba arkadaşlar.
İncehesaptan Bu monitörü aldım indirimdeyken
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Fakat az önce Warzone oynarken erkan böyle kapandı açıldı bir kaç kere ve 165hz olan monitör 85 hz düştü. İnternette baktım fakat ekran kartın driver silip yükle diyorlar genelde. yaptım fakat bir sonuç alamadım yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum.Ekli dosyayı görüntüle 80830
EKRAN KARTIM: AMD RX 6700 XT 12 GB
ekran kartı driverini kontrol et. silip yükleyebilirsin
Arkadaşlar nasıl yaptığım hakkında bir bilgim yok ama. anlatayım size de olursa diyeFarklı monitörle deneme imkanın var mı? Eğer varsa problemin monitöre kaynaklı mi yoksa başka sebepten ötürü mü onu anlarız
Ben konuyu görüp yazana kadar yapmışsın bileMonitörün kendi ayarlarını fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene. Ardından hangisi bağlıysa hdmi ve ya dp kablosunu ekran kartı üzerinden çıkarıp tak. Bunlarda olmazsa ddu ile ekran kartını detaylı silip temiz kurulum yapabilirsin. Sağlıklı bir kaldırma olması için silme işlemi sırasında kayıt defterine kayıtlı olan ayarlarını saklamak isteyip istemediğinle alakalı bi seçenek gelecek, oradan tamamını kaldırman gerekiyor.
Sorunu siz zaten çözmüşsünüz, forumu da bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Arkadaşlar nasıl yaptığım hakkında bir bilgim yok ama. anlatayım size de olursa diye
1- Ekran kartı driver sildim yükledim
2-Monitör ayarlarını sıfırladım
3-Monitör ile bilgisayar arasında ki güç kablosunu çıkardım
4-Display Port kablosunu çıkardım ve yönlerini değiştirdim bilgisayar ile monitör arasında
5-Ekran kartında daha önceden takmadığım başka bir display port yuvasına taktım DP yi.
Düzeldi bunları yaptım. Şuanda eski haline döndü
Ekli dosyayı görüntüle 80831
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?