Merhabalar, FPS oyuncusuyum ve E-spor hedefim var. Şu an kullandığım monitörümde ghosting sorunu var ve monitörümü değiştireceğim. Aşağıya 2 link bırakıyorum, sizce hangi monitörü almalıyım? Renk kalitesi falan sorun değil. IPS VA önermeyin, FPS oyunu oynuyorum.
Alacağın monitör gayet kaliteli bir monitör ayrıca birçok e sporcunun da tercih ettiği arenalarda vs. kullanılan tarzda fiyatının hakkını fazlasıyla verecektir hiçbir şekilde problem olduğunu sanmıyorum hayırlı olsun şimdiden
dizüstü 144 hz altı ekranlara bakma başkan masaüstü de 240 altı bakma eğer oyun oynuyorsan çok farkediyor ekran yenileme hızı da ona göre kafanda proje yapmalısın
vg248qg fps oyunları için gayet güzel, renklendirmesinde sıkıntı yok bazılarının asusda öyle bir sıkıntı var dediğini gördüm fakat yok, 165hz olduğu için de gayet akıcı
ben 3-4 yıl önce asusvg248qz almıştım gayet memnunum fakat displayporta sinyal yok diyor arada ekranın fişini çekip tekrar takınca düzeliyor arkadaşımda da aynı ekrandan var aynı sorunları yaşamıştı nette araştırdığımda başka yaşayanlarda varmış displayportta böyle şeyler olabiliyor diye yazdıklarını görmüştüm kablodan olduğunu sayarak söylersem asus gayet iyi