Uzman Üye
alınırGüzel fiyat alınır. Üstüne bütçen varsa 1 TB m2 ssd bide 16gb extra ram daha takarsın mükemmel olur
Pchocası'nın indirimli kasalarını takip edebilirsin birkaç gün önce indirimli 4060'lı bir kasa kampanyaları vardı boşuna bu tarz şeylere paranı heba etme malum tr de yaşıyoruz para kolay kazanılmıyorAFK MD V, Intel Core i7 12700F, GeForce RTX sistem var, monitor dahil. Site ismi vermiyorum, bilindik bir hazır sistem sitesi. Herkes biliyordur. Bu fiyat bandında daha iyisi var mı? Güncel fiyatı 32 bin 700 TL.
özelden linklesene banaaga ben 19 k ya 3060 12 gb + 32 gb ram + ryzen 5 5600 aldım gayet iyi hazır sistem al alıcaksan
eyvallahPchocası'nın indirimli kasalarını takip edebilirsin birkaç gün önce indirimli 4060'lı bir kasa kampanyaları vardı boşuna bu tarz şeylere paranı heba etme malum tr de yaşıyoruz para kolay kazanılmıyor
aynenGüzel fiyat alınır. Üstüne bütçen varsa 1 TB m2 ssd bide 16gb extra ram daha takarsın mükemmel olur
tabi alınır benceGüzel fiyat alınır. Üstüne bütçen varsa 1 TB m2 ssd bide 16gb extra ram daha takarsın mükemmel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?