Kabloların yenisini aldığımı belirttim zaten ona rağmen devam ediyor onu geçtim başka monitör bulamadımHocam monitörden kaynaklı bir sorun olabilir. Aynı kablolarda farklı monitörde test ettiniz mi?
HDMI dönüştürücü kullanıyorum ancak onuda değiştirdim yine aynı sorun şöyle bir düşüncem var 1 ay önce güç kaynağını değiştirdim yandığı için eskisi 500 veya 550- volttu ben 650 voltluk aldım acaba ondan kaynaklı olabilir mi bide monitör ile prize uzanan bir adet başka kablo var yuvarlak uçlu adını bilmiyorum ondan kaynaklı olabilir mi die düşünüyorumDönüştürücümü kullanıyorsun Benim gibi Vga-Hdmi gibi
Eğer kullanıyorsan dönüştürücün yanmış olabilir Dvı dönüştürücüm vardı bundan önce yandıydı ekran gidiyordu geldiğinde karıncalı şekilde geliyordu
Veya Monitöründe bir sorun vardır Belkide Elektrik Voltajı Monitöre yetmiyor olabilir
Edit: Attığın videoyu izledim monitörden güç kesiliyor ekran gitmiyor Sağ üstte Monitör zaten belirtiyor Tahminimce Monitörünün Power kablosunda sıkıntı var Veya Monitörün Power Giriş pinlerindede sıkıntı olabilir
Değiştirmediğim tek kablo o değiştirmeyi düşüneceğim sağolreis benim power güç kablosu bozuktu değiştirdim sorun bitti ama macun değişmesiyle ekran gidip gelmesinde bi alaka olmaz direk monitör bozulmuştur
Kendi kablosundan kastınız nedir acabaMonitörün kendi kablosu yokmu onunla dene.Ayrıca Gpu ekran arasındaki kablo tam oturmadıysaysada sorun olabiliyor.
2-3 yıllık bir monitör zorlanmasının sebebini anlayamadımmonitörün zorlanıyordur kanka yeniyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?