Selamın Aleyküm sorunum tam olarak şu iki tane monitörüm var ve ana monitörüm hdmı ile çalıştırıyordum yanı hdmı ıle görüntü saplıyorum sonra çift monitör yapmaya karar verim ve eski monitörümü bilgisayarıma taktım eski monitörüm analog girişli . ve bir süre sonra sıkıntı olmaya başladı birden 1 . ekran 2. ekrana geçiyordu ve sonra hiç görüntü alamadım sonra hdmı kablosnu çıkardım ana monitorumdan analog taktım analog çalışıyor ama hdmı görmüyor bende anlamadım burdan yazarak tam olarak açıklayamıyorum ErenÇiftçi#1834Sorun ne knk yardımcı olmaya çalışalım
sorunun nedenini tam olarak yazarmısın
Selamın Aleyküm sorunum tam olarak şu iki tane monitörüm var ve ana monitörüm hdmı ile çalıştırıyordum yanı hdmı ıle görüntü saplıyorum sonra çift monitör yapmaya karar verim ve eski monitörümü bilgisayarıma taktım eski monitörüm analog girişli . ve bir süre sonra sıkıntı olmaya başladı birden 1 . ekran 2. ekrana geçiyordu ve sonra hiç görüntü alamadım sonra hdmı kablosnu çıkardım ana monitorumdan analog taktım analog çalışıyor ama hdmı görmüyor bende anlamadım burdan yazarak tam olarak açıklayamıyorum ErenÇiftçi#1834Sorun ne knk yardımcı olmaya çalışalım
Analog dan hdmı yapıyorum tekrar analog a atıyormonitor menusunu bir kontrol et görüntü girişini hdmi veya analog hangisini kullanıyorsan onu seç
Teşekkür ederim İnşaAllah yeni bir kablo aldığım zaman denerim2 mönitöründe kablolarını sök yeni bi hdmi ile deneyebilirsin yada bir monitörü anakarta bağla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?