Süper Üye
Baya güzel bi monitör arkadaşımda var kullanışlı8.Sınıf kardeşime söz verdim eğer 95 ile takdir getirirse ona farklı bilgisayar dizeceğim diye, allaha şükür kasayı hallettim topladım fakat bana 4000 Lira bütçeyle monitor önerisi almam gerek aklımda olan asus tuf gaming vg249q modeli 144 hz 1 ms fiyatı 3900 lira ne dersiniz almalı mıyım?
ips mi kanka bu göremedim ama tamTavsiyem budur hem 27 inç hem 165hz 1ms ve fiyatta iyiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bunu cafede bend ekullandın cidden iyiTavsiyem budur hem 27 inç hem 165hz 1ms ve fiyatta iyiBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bilgi verilmemiş hiçbir yerde bulamadım fakat va oldugunu düsünüyorumips mi kanka bu göremedim ama tam
güzell monitör 165 hz de alabilirsin güzel ama asus 144 hz tercihim kaliteli8.Sınıf kardeşime söz verdim eğer 95 ile takdir getirirse ona farklı bilgisayar dizeceğim diye, allaha şükür kasayı hallettim topladım fakat bana 4000 Lira bütçeyle monitor önerisi almam gerek aklımda olan asus tuf gaming vg249q modeli 144 hz 1 ms fiyatı 3900 lira ne dersiniz almalı mıyım?
bende 165hz omni Viewsonic bi markası var zamanında 2.900 tl aldım 1 ay önce öneririm.8.Sınıf kardeşime söz verdim eğer 95 ile takdir getirirse ona farklı bilgisayar dizeceğim diye, allaha şükür kasayı hallettim topladım fakat bana 4000 Lira bütçeyle monitor önerisi almam gerek aklımda olan asus tuf gaming vg249q modeli 144 hz 1 ms fiyatı 3900 lira ne dersiniz almalı mıyım?
aga alabilirsin asus zaten güzel bir marka bende viewsonic var gayet memnunum onada bi bak istersen8.Sınıf kardeşime söz verdim eğer 95 ile takdir getirirse ona farklı bilgisayar dizeceğim diye, allaha şükür kasayı hallettim topladım fakat bana 4000 Lira bütçeyle monitor önerisi almam gerek aklımda olan asus tuf gaming vg249q modeli 144 hz 1 ms fiyatı 3900 lira ne dersiniz almalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?