Süper Üye
knk hdmı kablonda sıkıntı olabilir monitör ayarlarına reset atmayı dene bide ekran kartına reset at bilgisayarın eskiyse bi formatla sistem ayarlarından olabilir ama sen akran kartını resetle win+ctrl+shift+b ekran kartı resetler dene format at yinede sen kesin çözüm onda olur ayarlardanda nvdia denetim masasından bakselam, bilgisayarımı ilk açtığım zaman hiçbir sorun olmuyor. google dc vb kullanımlarımda da sıkıntı olmuyor ama oyun açınca ekranımda beyaz noktalar yanıp sonmeye baslıyor oyunu kapatınca da gitmiyorlar yeniden başlatınca gidiyorlar sorun nerede? nasıl düzeltebilirim?
yok değilekran kartı driverların güncel mi
tam hakim değilim ama sadece olabilitesi olabilir monitörün eski ise ölü pixellerden dolayı olmuş olabilirselam, bilgisayarımı ilk açtığım zaman hiçbir sorun olmuyor. google dc vb kullanımlarımda da sıkıntı olmuyor ama oyun açınca ekranımda beyaz noktalar yanıp sonmeye baslıyor oyunu kapatınca da gitmiyorlar yeniden başlatınca gidiyorlar sorun nerede? nasıl düzeltebilirim?
ekran kartını resetleselam, bilgisayarımı ilk açtığım zaman hiçbir sorun olmuyor. google dc vb kullanımlarımda da sıkıntı olmuyor ama oyun açınca ekranımda beyaz noktalar yanıp sonmeye baslıyor oyunu kapatınca da gitmiyorlar yeniden başlatınca gidiyorlar sorun nerede? nasıl düzeltebilirim?
dediğini yaptım tekrar olmaz inşallah, en alttaki mesajıma da bakar mısın biri yorumunu kopyalamışknk hdmı kablonda sıkıntı olabilir monitör ayarlarına reset atmayı dene bide ekran kartına reset at bilgisayarın eskiyse bi formatla sistem ayarlarından olabilir ama sen akran kartını resetle win+ctrl+shift+b ekran kartı resetler dene format at yinede sen kesin çözüm onda olur ayarlardanda nvdia denetim masasından bak
teşekkğrkerGrafik kartı sürücüsünüzü güncelleyin.
Ekran kartınızın bozuk veya hasarlı olup olmadığını kontrol edin.
Oyun ayarlarınızı düşük seviyeye getirerek bir daha deneyin.
ben de aynı şeyi düşündüm oyundayken sıcaklığa baktım 63 derecelerde geziyordu yani 80 bile olmamıştı bu yüzden onu eledimBu tür sorunlar genellikle ekran kartı veya monitörle ilgili olabiliyor mustafacım beyaz noktaların yanıp sönmesi ekran kartının veya monitörün özelliklerine göre değişebilir bazı durumlarda bu tür sorunlar aşırı ısınmadan kaynaklanabilir
kanka olu piksel olsa ekranı ilk açtığım zaman da olurdutam hakim değilim ama sadece olabilitesi olabilir monitörün eski ise ölü pixellerden dolayı olmuş olabilir
yaptım sağ altta ciğ köftemden fırlayan nar ekşinin lekesi hariç temizbi ölü pixel testi yapar mısın?
yeni kablo su an denyemem ama olmazsa artık en son cozum o olacak gibi teşekkürler <3driverlarını güncelle o da olmassa kabloları değiştir yeni kabloları alıp dene dostum, ayrıyetten ölü pixel olması da olası bir durum insallah sorununu cozersin
yaptım kankaekran kartını resetle
sanki bu yorumu okumuştumknk hdmı kablonda sıkıntı olabilir monitör ayarlarına reset atmayı dene bide ekran kartına reset at bilgisayarın eskiyse bi formatla sistem ayarlarından olabilir ama sen akran kartını resetle win+ctrl+shift+b ekran kartı resetler dene format at yinede sen kesin çözüm onda olur ayarlardanda nvdia denetim masasından bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?