Monitörde kırmızı karıncalanma oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bu videoyu ben çektim videodaki gibi kırmızı karıncalanma oluyor arkadaşlar bir çözümü varsa bilen yardımcı olabilirmi (monitörü laptopa bağlıyorum)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kablo eski mi yeni mi oksitlenme olabilir belki farklı bi cihazda dene laptopu televizyona bağla mesela yine o pikselleşme olacak mı

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kabloda bir problem olabilir. farklı kabloyla dene

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kablo eski mi yeni mi oksitlenme olabilir belki farklı bi cihazda dene laptopu televizyona bağla mesela yine o pikselleşme olacak mı
başka kabloylada denedim ps5 e taktığımda monitörü sorunsuz çalışıyor fakat tv ye takdığımda veya başka bir monitöre ekran gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bende de aynısı oluyordu bi ara monitor kablolarından dolayı olabilir bende öyle düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ekran kartrını çıkarıp deneyebilirsin ekran kartında sorun olabilir

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
senin için biraz araştırdım öncelik herkes kablo ve priz değişikliğine başvurmuş bunları bi dene.
Kabloları biraz kurcaladığında herhangi bir değişiklik oluyorsa kabloda problem olabiliyor ' muş.
ama izlediklerimin hiç birisi senin gibi değildi senin pixeller de problem var monitöründe sorun var diye düşünüyorum farklı bir monitörü tak aynı problem olmaması için dua et ekran kartın yırtmış olur :D monitör biraz daha ucuz çünkü

Üye
3 HİZMET YILI
senin için biraz araştırdım öncelik herkes kablo ve priz değişikliğine başvurmuş bunları bi dene.
Kabloları biraz kurcaladığında herhangi bir değişiklik oluyorsa kabloda problem olabiliyor ' muş.
ama izlediklerimin hiç birisi senin gibi değildi senin pixeller de problem var monitöründe sorun var diye düşünüyorum farklı bir monitörü tak aynı problem olmaması için dua et ekran kartın yırtmış olur :D monitör biraz daha ucuz çünkü
Sorunun sahibi aslında benim arkadaşım olduğu için o attı forumu neyse cevaba geçiyim kabloları baya bi kurcaladım hiçbir değişiklik olmadı type girişli hdmi dönüştürücüsü aldım 1 günlüğüne düzeldi ertesi gün type girişi bozuldu ve tekrar aynı sorunlar karşı karşıyayım bir şey daha eklemek istiyorum sadece 1 monitörde ekran geliyor o monitördede kırmızı karıncalanma oluyor televizyona falanda taktım görüntü gelmedi yaklaşık 3 monitörde denedim onlardada ekran gelmedi fakat başka bilgisiyarlarda düzgün bi şekilde sorunsuz aktarma yapılabiliyorum açıkçası benim fikrim hdmi çıkış soketinde sorun olduğunu düşünüyorum sence?

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bnm şuan kullandığımda öyle dönüştürücü kullanmak zorunda bırakıyor beni ama sende görüntü geliyor bende hiç görüntü gelmiyordu. bence o şekilde kullanma bence monitöre zarar veriyorsun

Üye
2 HİZMET YILI
dostum arkadan bir iki şaplak vur düzelebilir bendede olduydu düzeldi

Üye
3 HİZMET YILI
bnm şuan kullandığımda öyle dönüştürücü kullanmak zorunda bırakıyor beni ama sende görüntü geliyor bende hiç görüntü gelmiyordu. bence o şekilde kullanma bence monitöre zarar veriyorsun
şuan öyle kullanmıyorum ( tyype bozuldu )n ormal bilgisiyarın HDMİ çıkış soketinde kullanıyorum ama dediğim gibi kırmızı karıncalanma oluyor şarkı güzelmiş bu arada :D

Üye
2 HİZMET YILI
Bu Arada İşletim Sistemiylede Alakalı Olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şuan öyle kullanmıyorum ( tyype bozuldu )n ormal bilgisiyarın HDMİ çıkış soketinde kullanıyorum ama dediğim gibi kırmızı karıncalanma oluyor şarkı güzelmiş bu arada :D
teşekkür edrim :) bence kullanma dostum dediğim gibi monitöre zarar veriyorsun bence pixeller can çekişiyor kendine 1 adet dönüştürücü bulup dene bu arada senin sistemin apu falan mı ekran kartın var mı ?

Üye
3 HİZMET YILI
teşekkür edrim :) bence kullanma dostum dediğim gibi monitöre zarar veriyorsun bence pixeller can çekişiyor kendine 1 adet dönüştürücü bulup dene bu arada senin sistemin apu falan mı ekran kartın var mı ?
Cuma günü direk elden servise vereceğiz kökten çözülür diye düşünüyorum sorun şuan araştırma yapmak için kullanıyorum monitörü
Ekran kartım var APU değil sorunla ilgilendiğin için teşekkürler. ❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...