Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Eminim 3 defa denedim dostumsadece 240ta geldiğinden emin misin bro
Dahili hoparlor var ama kapalı kullanmıyorum ayarlardan kapalı yaniMonitörün fişini çek bi 30 saniye bekle farklı prize tak öyle dene bir de monitörün dahili hoparlörü var mı?
Hmm önce hoparlörden gelmediğine emin ol sonra dediğimi yapEminim 3 defa denedim dostum
Dahili hoparlor var ama kapalı kullanmıyorum ayarlardan kapalı yani
Yok ondan eminim olmadığına dostumzzz sesi şey olabilkir elektirk kaçağı fln olabilir dikkat et
yok hacı yine aynı, neyse 280hz de sorun yok zaten 2 haftalık monitör sorun çıkarsa yollarımHmm önce hoparlörden gelmediğine emin ol sonra dediğimi yap
aynen zaten iyiki 240da oluyor, önemli bir şey değildir, bir şey olursa garantisi olması iyiYok ondan eminim olmadığına dostum
yok hacı yine aynı, neyse 280hz de sorun yok zaten 2 haftalık monitör sorun çıkarsa yollarım
Dostum kabloda temassızlık olsa her türlü o sesi çıkarır bence. Zaten 2 3 defa tüm kabloları çıakrıp geri taktım prizde de sadece monitör ve kasa bağlı odada başka priz kullanılmyorkablo temassızlığı bende de oluyodu
Aynen öyle çok kafa yoruyorum bazenaynen zaten iyiki 240da oluyor, önemli bir şey değildir, bir şey olursa garantisi olması iyi
Ben oc yapmadım, sanırım gerekte yok. Nedendir çözemedim ama saldım 280hz ayarladım zaten 240hz de kullanmayacağım sonuç olarak ama bir şey olursa yollarım yapacak bir şey yokbende de vardi bu ama monitorume overclok yapmiştim 75 hzden 100 hz lere cikarmiştrim
Merhaba monitör adaptör ile çalışıyorMerhaba. Monitörün adaptör ile mi çalışıyor yoksa direkt güç kablosunu monitöre mi takıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?