Üye
Deniyorumdenermisiniz . ilk normal deneyin vermeye devam ederse log sistemini deneyin.
Suan güncelleme hatasını kaldırıyorum. Log sorununu kökten çözecek güncellemeyi getiriyiorum.Yo Ne Loguu Hile Fıstık Gibi Çalışıyor Sadece Ban Yeme Sorunuu Var
Ekliyorum.LİNK NERDE
GeliyorBeklemedeyiz başkan
valla çok güzel hile yapmışsın bravoGeliyorvideoyu çekip atıcam linki.
Çalışıyor güncellemeye aldım linki şimdi koyucağımHala Çalışıyor Mu ? Güzele Benziyor
Koydum yeni linki şimdilik videoya ihtiyaç duymadım. iyi oyunlar. Teşşekür ederim buaradavalla çok güzel hile yapmışsın bravo
wolftü içindeki xincode konumu diyor ona ne dicezKoydum yeni linki şimdilik videoya ihtiyaç duymadım. iyi oyunlar. Teşşekür ederim buarada
Yeni assembly changer'i dene ilk önce bilgilerini değiştir . log almicaksın. log alırsan kırmızı yazılar çıkan şeyi alta çek xigncode klasörünün konumunu o kutucuga yapıştır.log alıyorum orda log alanlar tıklasın yazıyor bypass var kırmızı yazılar hiç bitmiyor ne yapmalıyım
yapıştırılmıyorkiYeni assembly changer'i dene ilk önce bilgilerini değiştir . log almicaksın. log alırsan kırmızı yazılar çıkan şeyi alta çek xigncode klasörünün konumunu o kutucuga yapıştır.
Yeni indirdiğin dosyada MonsieurWT Assembly Changer var onu aç.yaptım şimdi nolucak ne yapmalıyım
Envanter çalışıyor.ÇALIŞIYOR+ envanter ve kurt seçme yeri hariç. Taklada da sadece koşma çalışıyor takla atmıyor.
Düşünerek bulabilirsin. Yani neler olabilir düşün. Ben söylersem bi mantığı kalmaz ama illahi söyle diyorsan söylim attim pointleri.Base tarama için hangi pointer ?
Aimsiz env anti ahh de wolfkill + anti ahh var bu forumdada var kodları öyle.Bide aimsiz envanteri nasıl yapıyorsun
Atsana yaDüşünerek bulabilirsin. Yani neler olabilir düşün. Ben söylersem bi mantığı kalmaz ama illahi söyle diyorsan söylim attim pointleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?